duminică, 11 decembrie 2011

Nu avem firme de constructii! Oltenii construiesc pentru noi

In urma cu 2 luni scriam despre faptul ca buldozerele au intrat in curtea scolii generale nr 2 din Brasov (din cartierul Astra). Se pare ca aici se construieste o sala de sport. Termenul de finalizare a lucrarii este de 14 martie 2012, prin aprobarea emisa de Primaria Brasov pe 15 septembrie 2011.

Oltenii ne construiesc sala de sport in numai 3 luni, pentru ca atat a mai ramas pana la finalizarea lucrarilor... Dupa cum bine se vede, mare lucru nu au facut pana acum si asta in conditiile in care am avut o iarna extrem de "absenta" pana acum, iar lucrarile nu aveau cum sa fie intarziate de vremea rea.





Proiectantul general al lucrarii este firma D&I Construct din Craiova, iar constructorul este firma Etiquette Sud de asemenea din Craiova. Beneficiarul investitiei este de aceasta data din Brasov, o firma obscura din comuna Bod denumita Anteprenor General Invest.

Ce inseamna ca aceasta firma este beneficiarul lucrarii? Ei sunt cei care au castigat licitatia pentru construirea salii de sport pentru scoala generala sau ei vor fi proprietarii acestei sali de sport construite in curtea scolii din Brasov? In oricare varianta lucrarea ridica multe semne de intrebare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...