marți, 6 decembrie 2011

Daruieste din suflet si primesti din suflet

Campania "Daruieste din suflet si primesti din suflet" se desfasoara in perioada 6-23 decembrie 2011 la Eliana Mall din Brasov.

In fiecare zi de luni pana joi, intre orele 14:00 - 16:00, vino cu un cadou pentru copiii neajutorati si ai acces gratuit la Kinderland, Golf Ventura, Cinema Cityplex sau Biliard.

De Craciun va avea loc o tombola cu premii magice.

De asemenea in zilele de 6, 9, 14, 16 si 21 decembrie vor avea loc spectacole minunate de Sarbatori. Spectacolele vor incepe de la ora 17:00.Conform anuntului oficial postat pe site-ul elianamall-brasov.ro:

Spiritul Craciunului ne inconjoara, ne cuprinde și ne aduce prin colinde și sunet cristalin de clopotei magia unei frumoase zile de iarna. Chiar și pentru o zi lasa la usa casei tale nefericirea, supararile si grijile. Bucurata-te de lumina din ochii copiilor, de magia daruirii si creaza in sanul familiei tale o atmosfera de poveste...

Daruieste din suflet un zambet, o vorba blanda. Daruieste-o celor care nu o cer, dar o merita. Daruieste-o din suflet si vei primi in suflet inzecit.Eliana mall vine in ajutorul tau in goana dupa cadouri si iti aduce in viata bucuria darului!


Te asteptam la Eliana mall in perioada 6 – 23 decembrie, de luni pana joi, intre orele 14:00 -16:00, sa daruiesti un cadou copiilor mai putin norocosi, din orfelinatele brasovene, si sa primesti acces gratuit la unul dintre spatiile noastre de distractie – Cinema Cityplex, KinderLand, Golf Ventura sau Biliard.
Automat esti inscris la „Tombola lui Mos Craciun”, prin care poti castiga unul dintre cele 85 de vouchere de cumparaturi valabile in magazinele Eliana mall. Tentatia este si mai mare atunci cand ai sansa de a castiga Marele Premiu - Sacul lui Mos Craciun plin de cadouri magice.

Te invitam cu drag la Eliana mall la evenimentele minunate de Sarbatori, special create sa aduca bucurie tie si familiei tale!

Marti, 6 Decembrie – Mos Nicolae pe scena rosie Eliana mall


de la ora 16:30Fotografii cu Mos Nicolae
Facepainting pentru cei mici si nu numai
18:00 - 19:00Spectacol Grupul Ziurel - 18 copii cu calitati muzicale deosebite
19:00 - 20:00Piesa de teatru „Dragoste la prima rapire” – Comedia este o poveste de dragoste plina de situatii neasteptate

Vineri, 9 Decembrie – „Acasa la Mos Craciun” in sala Galla Ballroom

17:00 – 19:00 Spectacol „Acasa la Mos Craciun”
Intr-o atmosfera festiva, Mos Craciun si ajutoarele sale te invita la el acasa.
Elevii sectiei de canto a Scolii Populare de Arte din Brasov sustin un extraordinar concert de colinde.
Elevii claselor  a-III-a  de la Liceul Teoretic Johannes Honterus sunt prezenti pentru a ne incanta cu decoratiunile lor, confectionate manual. In cadrul bazarului special amenajat va invitam sa admirati piesele artistice realizate cu maiestrie de cei mici.

Miercuri, 14 Decembrie – Program pe covorul rosu

17:00 - 18:00Parada rochiilor de hartie
18:00 - 19:00Concert muzica – Soliste ale Scolii Populare de Arte Brasov

Vineri, 16 Decembrie – Vin Colindatorii!

de la ora 16:30Fotografii cu Mos Craciun
Facepainting cu Craciunita Ioana
17:00 - 18:00Spectacol Grupul „Viva la musica” - Muzica si dans
18:00 - 19:00Corul de Craciun - Colindatorii Scolii Populare de Arte Brasov

Miercuri, 21 Decembrie – Spectacol caritabil!
de la ora 16:30     Fotografii cu Mos Craciun

                             Facepainting cu Craciunita Ioana
17:00 - 18:00         Spectacol caritabil „Renasterea” - Program artistic si daruirea cadourilor de la Mos Craciun copiilor mai putin norocosi din Brasov
 

de la ora 16:30Fotografii cu Mos Nicolae
Facepainting pentru cei mici si nu numai
18:00 - 19:00Spectacol Grupul Ziurel - 18 copii cu calitati muzicale deosebite
19:00 - 20:00Piesa de teatru „Dragoste la prima rapire” – Comedia este o poveste de dragoste plina de situatii neasteptate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...