marți, 20 decembrie 2011

Doamna si Specialistu la Reduta

Centrul Cultural Reduta va invita miercuri,28 decembrie 2011, de la ora 19.00, pentru a viziona o comedie lirica -DOAMNA SI SPECIALISTU', adaptare de CATRINEL DUMITRESCU ,dupa o idee de Pauline Daumale, in regia lui RADU NICHIFOR.

"Doamna si specialistu'" este o comedie suculenta,a carei actiune are loc intr-o noapte de Revelion,cand doua femei sunt nevoite sa petreaca impreuna clipele,pe care evident ,ca ar fi dorit sa le imparta fiecare cu barbatul iubit.

De aici se nasc tot felul  de drame reale sau imaginare,incarcate de framantari,lacrimi,amintiri,tradari si dezvaluiri,punctate insa intr-un dialog plin de haz si de replici de efect. Tanarul regizor Radu Nichifor a stiut cu dibacie sa stea in umbra si sa insiste pentru evidentierea celor doua actrite distribuite in personaje complexe: Catrinel Dumitrescu si Carmen Trocan.
Spectacolul sau are atmosfera si provoaca emotional publicul. O comedie dulce-amara despre toate ale vietii, petrecute intr-o noapte de Revelion. Informatii si rezervari la nr. de telefon:d-l Viorel-0752.791.902 sau d-l Costas-0751.150.420.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...