sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Love story cu Maia

foto: Adevarul
Luni, 6 februarie 2012, ora 19.00, la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov, Teatrul "Metropolis" din Bucuresti va prezenta spectacolul "Love Stories", de Radu F.Alexandru, cu Maia Morgenstern, Mircea Rusu si cu participarea inedita a lui Emil Hurezeanu, in regia lui Claudiu Goga.





Spectacolul "Love Stories", desemnat castigatorul concursului "Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2010", prezinta doua generatii, doua cupluri-parinti si copii, respectiv o emotionanta poveste a cautarilor de sine, un labirint al emotiilor si dramelor existentiale. In afara de Maia Morgenstern si Mircea Rusu, din distributia spectacolului mai fac parte: Diana Cavallioti si Alexandru Pavel. Totodata, Emil Hurezeanu va avea rolul de povestitor.

Informatii si rezervari la nr de tel.:0752.791.902.

Un comentariu:

  1. Piesa "Love Stories" la Brasov a fost suspendata,iar piesa "O comedie singura" la Fagaras a fost amanata pentru data de 10 februarie 2012. D-na Maia Morgenstern din respect pentru fani si pentru toti iubitorii de teatru a mentionat:"Dragii mei, astept cu drag si de multa vreme, cu nerabdare si cu emotie, intalnirea cu publicul din Fagaras.Din pacate, au intervenit evenimente si de ordin personal si evenimente independente de vointa mea, de ordin organizatoric, astfel incat intalnirea noastra atat de asteptata,de dorita si de amanata o sa aiba loc,NEGRESIT, in data de VINERI 10 FEBRUARIE,ora 19.00, la Casa de Cultura.Va sarut, va imbratisez!A voastra Maia Morgenstern."

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...