duminică, 15 ianuarie 2012

Malaele e orb la Brasov

Poeziile lui Adrian Paunescu, Marin Sorescu, George Toparceanu, Nichita Stanescu, Emil Brumaru, Grigore Vieru sunt dacute praf de Horatiu Malaeke in spectacolul "Sunt un orb".

Spectacol de teatru one man show, recital extraordinar Horatiu Malaele, la Centrul Cultural Reduta din Brasov, 28 februarie 2012, ora 19.00.

Artistul priveste intr-o maniera proprie opera unor mari poeti romani. Alaturi de poezie, veti regasi umorul (?!?) lui Malaele presarat cu muzica, teatru si multa, multa improvizatie. Informatii si rezervari la nr. de tel.: 0752.791.902     



Update 17.01.2012 - Special pentru dl Ifrim
am "iesit in strada" pentru a face o poza
la afisul oficial al spectacolului

La cererea publicului brasovean comedia "Sunt un orb" cu Horatiu Malaele se va juca si la ora 17.00,in aceeasi zi (28 februarie 2012).Informatii la nr. de tel.:0752.791.902.Va asteptam!

3 comentarii:

  1. Buna seara.Eu sunt organizatorul acestui spectacol din Brasov,din pacate acest articol pe care l-ati publicat este o parodie?Este articolul, pe care eu l-am publicat pe net,dar mult modificat!Ne batem joc de putinii actori buni pe care ii mai avem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti liber sa nu imi mai trimiteti aceste informatii (dna Ifrim). Imi rezerv dreptul a promova spectacolele in felul meu, desi recunosc, acesta este primul despre care amintesc intr-un fel "diferit". Sunteti liber sa faceti o cautare pe blog pentru a vedea cate spectacole v-am promovat in mod gratuit si dupa aceea sunt dispus sa va ascult comentariile de genul acesta. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cauza zapezii,care a "paralizat" aproape toata Romania,multe spectacole din tara au fost reprogramate,actorii neputand sa-si onoreze invitatiile.Asa s-a intamplat si cu spectacolul de teatru "Sunt un orb" cu Horatiu Malaele la Brasov, fiind reprogramat pentru data de 8 martie 2012.Mai multe informatii la nr de tel.:0752.791.902.P.S:Bilete mai sunt doar pentru spectacolul de la ora 17.00,biletele pentru ora 19.00 au fost epuizate!Ne cerem scuze si va asteptam cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...