luni, 16 ianuarie 2012

Tu pe cine trimiti in cusca?

Este clar ca poza este trucata (destul de bine as adauga eu). O prezint doar ca diverstisment. Am primit-o de la cineva care o copiase de pe Facebook. Conform semnaturii o atribui lui "Che Guevara mea", desi nu gasesc nimic pe Gogu despre asta.



Pe langa presedintele Romaniei Traian Basescu, primul ministru Emil Boc, Ministrul Tursimului di Dezvoltarii Elena Udrea si Ministrul Apararii Gabriel Oprea... se mai afla un "stimabil" pe care, sincer, nu il cunosc? Pe cine au mai bagat la inaintare? Stie cineva?



Sincer... sunt suparat ca as mai fi vrut acolo dupa gratii si pe unii de la PSD, PNL, UDMR si voiajorii de la UNPR. Intrebare de baraj: sunt corupti si prin Romania Mare, PC si minoritati? :)) Dar de ce sa nu adaugam si personalitati din afara sferei politicului? Propun cate un comentariu cu nume care sa intre in cusculita asta.

Fara niciun fel de tragere de inima in vreo directie politica... aseara m-am distrat teribil auzind-o pe o vecina mai in varsta (sustinatoare infocata a lui Iliescu) spunand: "Ce bine ca Iliescu e in spital ca altfel iar dadea vina Basescu pe el pentru revoltele din tara!". Tare, nu?

De data asta nu mai sunt de vina mogulii si comunistii, ci galeriile de fotbal si baietii destepti. Sa lasam deoparte jandarmii, SMURD-ul, basistii, uselistii, baietii destepti, fanaticii religiosi sau din fotbal, scandalurile, violenta, televiziunile care au transmis non stop despre NIMIC, sa ne aducem aminte ca ieri a fost ziua lui Eminescu, ca maine e o noua zi, ca o sa ne uitam la ziua de azi cu un suras in coltul gurii, ca toate trec si ca istoria se repeta.

2 comentarii:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...