miercuri, 28 martie 2012

Substante toxice pe copacii din parcuri


Actiune de deratizare prin parcurile brasovene in cadrul etapei de primavara 2012. Mai exact cei de la Coral au stropit copacii in numele primariei Brasov cu o substanta impotriva rozatoarelor.

Substanta este toxica, in acest sens fiind capsate mai multe informari de genul celei din imagine prin care cetatenii sunt instiintati sa nu atinga copacii.

Ce nu vi se pare ca se pupa cu realitatea?


1. Pai in primul rand afisele sunt lipite pe o parte a copacului. Ce se intampla daca cineva se sprijina pe partea cealalta a copacului?

2. Afisele sunt capsate pe tulpina copacului la o inaltime de 1.8 - 2 metri. Cineva mai mic, spre exemplu la 1.6 m, nu prea re cum sa vada ce scrie.

3. Ce se intampla cu copiii care se joaca in parc. Poate inca nu stiu sa citeasca si oricum afisul e prea sus pentru a-l intelege.

4. Daca ploua, adio text de pe afise.

5. Stati linistiti, Coral sunt cei care au construit pentru primarie (prin sponsorizare) parcul de langa giratoriul de la Calea Bucuresti cu Saturn si Poienelor. De obicei firmele care polueaza si au actiuni care nu sunt in regula fac treaba asta. Vezi cazul Kronospan, unde constiinta este neimpacata dupa poluarile din zona fabricii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...