vineri, 2 martie 2012

Se cauta programatori Java

O nouă ediție iQuest University pe tehnologia Java este pe punctul de a-și primi cursanții în 2 din orașele unde iQuest are centre de dezvoltare, Cluj și Brasov. Acest proiect, ajuns la a 7-a ediție este una din acțiunile de succes și cu tradiție inițiate de iQuest pentru studenții cu profil informatic. 

 Combinația de informații teoretice și proiectele practice presupuse de acest program,  le asigură participanților posibilitatea de a explora oportunitățile de carieră din domeniul IT, sub îndrumarea experților iQuest, iar cei mai pasionați participanți la program au posibilitatea de a se alatura echipei iQuest și de a-și începe cariera într-un mediu de lucru plăcut și motivant. Anul trecut de exemplu, toți cursanții care au participat la iQuest University au fost angajați ulterior.


Anul acesta iQuest University pe tehnologia Java se va desfășura în perioada 26 Martie – 28 Mai la Cluj și între 2 Aprilie și 4 Iunie la Brasov.  Programul este o oportunitate foarte bună pentru studenți să dobândească cunoștințe toretice și abilități practice în tehnologia Java, alături de alți profesioniști talentați. iQuest University se adresează studenților în ani terminali și masteranzilor în informatică ai Universitatii “Babes-Bolyai”, Cluj Napoca, ai Universitatii Tehnice, Cluj-Napoca și ai Universității Transilvania din Brasov.
Detalii despre înscriere și criteriile de selecție se găsesc pe pagina: www.iquestint.com/javauniversity.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...