vineri, 9 martie 2012

Google + Rat Brasov = LOVE


Google a lansat astazi functia Transit din aplicatia gratuita Google Maps disponibila online care ajuta brasovenii si turistii sa se deplaseze prin orasul de la poalele Tampei, folosind transportul in comun RAT Brasov. Si mai important si esential este ca aplicatia e disponibila si pentru mobil (asta ma si intereseaza can stau in statie cu mobilul in mana, nu?).

Este o chestie chiar interesanta. Spre exemplu ma interesa cum poate ajunge un elev de la Info (Colegiul National de Informatica "Grigore Moisil") la Colegiul National Andrei Saguna.





Deci din Steagu pana in Centru vechi iti arata la cati metri gasesti o statie de autobuz, la ce ora vine primul autobuz care iti poate oferi transport direct sau prin conexiuni pana la locul de destinatie. Deci iau 17 si apoi 50 sau daca vine 5-ul pot sa schimb apoi cu 51 sau 50 barat.

Bine... combinatii sunt multiple, insa aplicatia iti calculeaza pe loc si conexiunea cea mai rapida. Singura problema in povestea asta de dragoste dintre Google si RAT Brasov e ca RAT-ul o sa faca pe nebunu si nu o sa se tina de cuvant in privinta programului raportat.

Asa se face ca desi aplicatia de ghideaza corect, s-ar putea sa ramai cu buza umflata in statia de autobuz cand vezi soferul ca iti face cu mana in timp ce usa se inchide sau aviz amatorilor de pe traseul 17 barat unde soferul opreste numai in statiile care ii plac.

Una peste alta, Brasovul este primul oras din Romania care beneficiaza de aceste "ajutoare" de la Google. Urmeaza Bucurestiul, iar pana la anul si alte orase din Romania.

2 comentarii:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...