duminică, 4 martie 2012

"Maitreyi" cu Maia Morgenstern

Cunoscuta actrita Maia Morgenstern joaca in luna martie la Brasov un spectacol cu totul special, realizat dupa romanul "Maitreyi" de Mircea Eliade, cu interventii din "Dragostea nu moare" de Maitreyi Devi.
Este prima data cand aceste doua puncte de vedere se intalnesc pe o scena de teatru. Spectacolul este programat luni, 26 martie 2012, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

"Maitreyi" este o poveste care te determina sa-ti lasi sufletul sa respire. El a a scris "Maitreyi" dupa ce a fost dat afara din casa familiei Narendra Sen. Ea a scris 'Dragostea nu moare", ca raspuns revoltata de aparitia romanului lui si de toate fanteziile de amor, pe care le marturiseste si care o au ca personaj central.




Fiecare a transpus subiectiv ceea ce sufletul sau a trait la o intensitate paroxistica, dincolo de reguli, prejudecati, religie, cultura.

Distributie: Maia Morgenstern, Ailyin Cadir, Vlad Zamfirescu, Doru Ana, Anca Sigartau, Jasmine Iliescu, Carla Maria Teaha, Marius Chivu, Radu Micu, Teodora Garofil. Mai multe informatii la nr de tel.:0752.791.902. Asteptam cu drag pe toti brasovenii iubitori de teatru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...