vineri, 11 mai 2012

E campanie, legea nu se aplica!

Citeam azi un articol dintr-un ziar online si ma minunam de ce exista prin tara asta si ce naiba se intampla in Brasov.

Cred ca erau intamplari din Timisoara cu titlul "S-au grăbit la campanie electorală și au încălcat legea: două partide și-au afișat candidații cu ore bune înainte de startul oficial" si continuau cu "Campania electorală a început oficial din această noapte, de la ora 0. Însă cu câteva ore înainte candidații unor partide au plecat înaintea fluierului de start. În sport, cei care fură startul sunt descalificați!" Adica isi lipisera unii pe blocuri candidatii, iar altii au trimis in cutia postala pliante.



Ba voi sunteti prosti? Pai la Brasov, pancarda cu Cancescu si Leonte a sezut pe fatada Casei Sfatului cateva zile (inclusiv weekendul cel mai calduros cand toti brasovenii erau la plimbare prin centrul istoric). Aveau una vizibila si din fata Maternitatii pe care cineva o mazgalise si au lipit repede un afis ca uite ce rai sunt cei de la PDL ca ne murdaresc afisele... am poza asta pe undeva pe acasa.

Diaconescu (sau acolitii sai din Brasov) faceau reclamatii in media ca li s-au darmat panourile publicitare.
Sa nu mai zic de Tucunel, Nicolae Tucunel care si-a impanzit orasul cu afise cu iz ecologist, spumegand a independenta portocalie.

Nu am nicio treaba cu niciun partid politic, critic sau laud orice ma intereseaza, dar cred ca daca o sa mai scriu pe teme electorale in urmatoarele saptamani trebuie sa schimb categoria articolelor din "politica politicoasa" in "politica cacacioasa". Deci sa trec de la antonime la pleonasme?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...