vineri, 18 mai 2012

Flori fara numar, fara numar la Brasov

Mai 2012 - Parcul Noua
Toata lumea mi-a sarit in cap ca m-am legat de faptul ca s-au plantat flori in Parcul Noua desi iarna batea la usa.

Multi au zis ca sa stam linistiti ca florile vor inflori din nou la primavara. Dar nu au specificat ca nu aceleasi!

Dupa ce in urma cu cateva saptamani angajatii de la firma preferata a primariei Brasov - Purline Spatii Verzi - au curatat uscaciunile la care unii lingai inca se rugau sa inverzeasca, iata ca au plantat un rand nou de floricele la care sa se uite pensionarii si sa zica "Bravo, dom'le! Uite cata treaba fac astia!"





Mai conteaza ca brasovenii (ca ei sunt cei care platesc pana la urma) arunca bani pe reasfaltari anuale ale acelorasi strazi, trotuare noi cu aceleasi borduri de proasta calitate care sunt schimbate o data la 2 ani si flori care mai de care mai firave ca sa trebuiasca schimbate in fiecare luna?

Eu partea cu bordurile nu o inteleg. Bordurile vechi erau in tot orasul din piatra solida de o mie de ori mai rezistenta decat astea din ciment care se macina cand trece o masina peste ele. Era greu sa le monteze inapoi pe aceleasi care rezista de zeci de ani si doar sa le inalte si sa faca o treaba ca lumea? Din alea vechi probabil isi ridica unul-altul vreo casa de vacanta. Ca sa fie strasnica, ca doar nu o s-o faca din cubulete din astea de care pun ei pe strada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...