marți, 15 mai 2012

Sistematizare rutiera din pix

Sistematizarea rutiera in Brasov are bube mari in anumite zone.

Desi am mai prezentat situatia de pe bulevardul 13 Decembrie intre podul de la Faget si intersectia cu Independentei de la Lidl, o sa raman tot in aceeasi zona cu o alta boroboata a responsabililor cu traficul rutier din Brasov.

Pentru exact aceeasi bucata de drum mentionata mai sus exista o strada paralela si anume strada Progresului. Venind dinspre Faget, le samaforul cu buton de la trecerea de pietoni se poate face stanga pe Octavian Goga (o mare imbecilitate deoarece blocheaza traficul mereu).

De pe aceasta strada se poate face apoi prima la dreapta pe strada Progresului unde poti sa mergi cu masina pana in capat la Spitalul si Policlinica Tractorul, la intersectia cu strada Oltet.

Culmea e ca desi poti intra pe strada Progresului abia in capatul strazii, la intersectia cu Oltet, este un semn de interzis. Pai daca ma lasi sa intru pe straduta de ce imi interzici sa ies pe strada Oltet care e sens unic? Asa am fi putut iesi in 13 Decembrie. Am cautat pe Google Maps si intr-adevar aceasta imbecilitate nu exista in septembrie 2009 cand au facut ei pozele.

De ce s-au complicat asa? Mai sunt situatii similare in Astra unde dintr-o parcare te obliga sa faci stanga desi masinile circula in ambele sensuri sau de pe ocolitiarea de langa calea ferata nu poti intra intr-o parcare trebuind sa ocolesti blocul, sa treci prin fata blocului unde e plin de masini si copii... ca sa ajungi in parcarea respectiva.



Bineinteles ca din parcare ai voie sa iesi direct in ocolitoare ca doar nu e nicio diferenta fata de celelalte parcari din zona unde accesul este permis in ambele sensuri.


Are rost sa mai prezint pe larg si cazul respectiv ca sa le dovedesc cat de imbecili sunt responsabilii de la sistematizare rutiera care pun indicatoare prin Brasov fara sa iasa din biroul lor comod?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...