duminică, 20 mai 2012

Program Festivalul Pietei Unirii 25-27 mai 2012

Festivalul Pietei Unirii din Scheii Brasovului, editia mai 2012, va aduce pe scena din Schei: (25 mai) dans, coregrafie, flash mob, dansuri de societate, un concert cu Andreea Banica, (26 mai): teatru, mima, teatru de papusi, stand up comedy Sorin Parcalab Brigada 2 pe 3 de la Romanii au Talent, dar si (27 mai) folclor.


Prima zi a festivalului, vineri - 25 mai 2012, este dedicată dansului. Pe scena amplasată în Piața Unirii vor performa școlile de dans din Brașov. Ansambluri coregrafice, trupe de dans, corpuri de balet, ne vor încânta pe toată durata zilei. Spectacolul va lua forma unui concurs în care școlile de dans își vor demonstra măiestria pentru a ținti premiile ce vor fi acordate la finalul primei seri. Trupe de break-dance vor face demo-uri iar la un moment dat organizatorii pregătesc un flash mob surpriză.




A doua zi a Festivalului Pieții Unirii aparține teatrului.
Sâmbătă, 26 mai 2012, încă din zorii zilei, Piața Unirii va fi animată de copii. Teatru de păpuși, clovni, face-painting, baloane colorate și multe dulciuri pentru ca cei mici să se poată bucura de sărbătoare.

Apoi, pe parcursul zilei, școlile și liceele din Brașov își prezintă trupele de teatru în cadrul unui concurs de valori. Ca și în ziua dedicată dansului, un juriu va evalua performațele de pe scenă iar seara vor fi acordate premii.

În partea a doua a zilei, în “recilal” vor urca pe scenă trupe de teatru profesionist. Seara se va încheia cu un show de stand-up comedy, cu Sorin de la Brigada 2 pe 3. Sâmbătă, de la ora 20:00. Sorin a participat și la concursul “Românii au Talent” unde a făcut un show remarcabil.

Duminică, 27 mai 2012 pe scena din Piața Unirii vor urca ansambluri folclorice și artiști de muzică populară.

Toată ziua este dedicată tradiției românești și în mod special tradiției scheiului. La sărbătoarea de duminică se vor putea admira costume tradiționale ale Junilor Brașovului și se vor dansa tradiționalele hore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...