luni, 5 septembrie 2011

Turneu de tenis la Baza Olimpia

Turneul de tenis de la Baza Olimpia
Brasov - 4-11 septembrie 2011
Turneul international de tenis masculin "Ropharpa Challenger ATP - Brasov 2011" are loc zilele acestea la Brasov pe terenurile de la baza sportiva Olimpia de sup Tampa. Turneul a debutat duminica 4 septembrie, iar finala se va disputa duminica 11 septembrie 2011.
Din pacate, contrar regulilor ce se impun partidelor de tenis, jucatorii vor trebui sa se acomodeze cu zgomotul din zona din timpul partitelor. Pe perioada concursului de tenis, pe Arena Sportiva Ion Tiriac de langa Baza Olimpia, se desfasoare mai multe evenimente cu  muzica live, mici, bere si foarte multi participanti:
- evenimentul medieval "Ultimul Turnir" ce a avut loc in prima zi a concursului de tenis (duminica 4 septembrie)
- festivalul de bere Oktoberfest ce se va desfasura in perioada 8-11 septembrie. Cum sa joci tenis cu berarul langa tine?

Tot in acceasi perioada (9-11 septembrie 2011) are loc si festivalul pescares "Delta din Carpati - Doripesco", de aceasta data in Piata Sfatului din Brasov.


La turneul de tenis de la Baza olimpia de sub Tampa, dotat cu premii totale de 50.000 de dolari, participa si componentii echpei nationale a Romaniei de cupa Davis: Victor Crivoi, Adrian Ungur si Marius Copil.
Locatia este mirifica, cred ca ar vrea si organizatorii Wimbledon-ului sa aiba o asemenea priveliste. Intrarea este libera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...