miercuri, 21 decembrie 2011

Automat de bilete CFR

Automatul de vanzare bilete CFR si informare pentru trenuri in trafic intern din incinta garii Brasov te poate ajuta sa cumperi legitimatii pentru rutele cele mai utilizate cu plecare din Brasov (vanzare rapida), pentru un anumit tren care pleaca din Brasov (vanzare la trenul) sau chiar pentru orice ruta (vanzare complexa).

Plata se face NUMAI cu card bancar, pentru bilete de tip: pret intreg, dus-intors, copil, elev, student detinator de legitimatie de reducere la transport, pentru toate clasele de rezervare inclusiv la vagon de dormit, cuseta si oferta minigrup la vagoanele de clasa.





Foarte important: automatul NU contine numerar. Deci nu te astepta sa se comporte ca un ATM :)

M-a surprins intr-o seara un domn care folosea automatul. Parea ca stie ce face. M-am gandit ca o fi vreun navetist si probabil dupa zeci de incercari stie deja interfata pe de rost si nu are nevoie de ajutor divin pentru a cumpara un bilet CFR de la acel automat. Dupa cateva secunde misterul s-a risipit: domnul calator doar se juca la masinarie, apasand la nimereala pe optiuni! Nici vorba sa isi ia bilet sau sa caute informatii. L-a folosit cineva cu adevarat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...