sâmbătă, 3 decembrie 2011

Micutii fotbalisti din Brasov

Viitorii fotbalisti brasoveni se formeaza la ACS Steagu Rosu Brasov. Acum vreo doua luni am fost surprins sa-i vad pe pusti cu cata indarjire si de dicatie se antreneaza.

Acum cei de la Asociatia Club Sportiv Steagu Rosu din Brasov fac "angajari", cei mai talentati pusti brasoveni fiind vizati.

"Sport si miscare, gratie si ritm, competitie si divertisment, pot face din copilul tau un campion!"

Conform site-ului celor de la ACS Steagu Rosu Brasov: "ACS STEAGU ROSU BRASOV isi doreste sa mentina o linie de comunicare permanent deschisa intre staff-ul nostru tehnic, sportiv si familia acestuia.


Ne propunem sa realizam aceste obiective prin organizarea periodica a unor ateliere de lucru, unde staff-ul tehnic isi va putea prezenta viziunea, obiectivele propuse si modalitatile de indeplinire ale acestora.

La fel de important, familia sportivului va avea posibilitatea sa-si expuna parerile, ingrijorarile si bineinteles sa primeasca raspunsuri la intrebarile privind activitatea sportiva a fiului lor.
Stim, din proprie experienta, ca doar printr-o relatie deschisa bazata pe respect reciproc si incredere intre parinte si antrenor, o relatie in care indatoririle si sarcinile fiecarei parti sunt foarte bine definite, succesul sportivului este posibil."

e-mail: office@steagu-rosu.ro sau la numerele de telefon: 0720261020, 0726475022, 0733802444 sau 0748371054

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...