duminică, 4 decembrie 2011

Au incercat sa vanda valuta falsa la Gara

Doi tineri brasoveni au fost prinsi serile trecute incercand sa vanda valuta falsa unei case de schimb valutar din fata Garii CFR din Brasov. Mai mult decat atat acestia au fost prinsi de politisti!


Insa modul in care au fost capturati infractorii pare desprins din bancurile cu politisti.

Politistii de la Transporturi care au un birou in cladirea Garii Brasov, au observat in cursul serii 2 tineri care pareau suspecti ( O, Doamne! Avand in vedere ca in fiecare seara sunt zeci de tigani care ateapta trenurile catre Vama Buzaului sau alte sate de prin imprejurimi... cum se face ca aceia nu sunt suspecti macar de cersetorie, vandalism, disturbarea linistii si ordinii publice si mai ales de poluarea atmosferei?)




Politistii vigilenti au urmarit firul povestii si i-au surprins pe suspecti in flagrant in timp ce incercau sa vanda la casa de schimb din fata garii o bancnota de 50 de euro (Dar de ce in stire nu se spune nimic daca cei de la casa de schimb au testat bancnota si au descoperit si ei sau nu ca este falsa? Eu totdeauna am avut dubii fata de serviciile acelei case de schimb).

Suspectul prins in flagrant cu o bancnota falsa de 50 de euro a declarat ca nu stie de unde are bancnota ca a gasit-o intr-o pereche mai veche de pantaloni pe care nu i-a purtat de ceva timp (proasta alegere! Nu era mai simplu sa zica ca a gasit bancnota in niste pantaloni cumparati de la un Second Hand? apropo, stiati ca foarte des se gasesc bani in hainele de la second hand? de obieci monede, nu bancnote).

In incheiere as vrea sa le multumesc politistilor de la Transporturi Feroviare care si-au ascultat instinctul si au urmarit persoanele suspecte. Dar cu tiganii din gara care se bat ca maimutele si fac mizerie si behaie cand sunt beti ce se intampla?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...