vineri, 23 decembrie 2011

Inaugurarea brazilor de cartier

Mos Craciun, viceprimarul Adrian Gabor
impreuna cu copiii si alti membri PDL Brasov
Primaria a inaugurat (ca in fiecare an in aceasta perioada) brazii de Craciun din cartierele brasovene. Bradul zona Onix, a fost montat si impodobit langa Banca Transilvania  - in curte la Restaurantul Casa Venus & Cristal - unde se tine de 7-8 ani (dupa cum au declarat organizatorii). Inaugurarea a avut loc la inceputul acestei saptamani.
Evenimentul a fost organizat de Primaria Brasov prin participarea viceprimarului Adrian Gabor, a deputatului PDL de Brasov Gabriel Andronache, Oprica Adrian  (consilier local PDL pe zonele Scriitorilor, Grivitei, Florilor, etc), Jinga Radu membru PDL Brasov.














Au fost spiridusii lui Mos Craciun care au servit copiii cu ceai si parintii cu vin fiert, pe fond sonor de colinde de Craciun. Si ceva dansuri populare cu un grup folcloric de copii si colinde (vezi foto). Copiii s-au jucat la cele 2 tobogane gonflabile (vezi foto) si cu personaje din desene animate (niste maimutoi costumati - foarte simpatici de altfel). Au fost si 2 clovni care i-au pictat pe fata pe copii si le-au daruit balonase in forme de sabii, inimioare, flori, etc.

Organizatorii au tinut cateva discursuri scurte in care au urat celor prezenti multa sanatate, Craciun Fericit si un an 2012 mai bun ca cel care se termina. Apoi cativa copii i-au zis poezii lui Mos Craciun si acesta a daruit cadouri tururor copiilor prezenti.
Totul s-a terminat cu bine si copii au plecat acasa fericiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...