vineri, 16 martie 2012

Accident cu masina Tex FM

In urma cu o ora o masina cu sigla Tex FM (grupul brasovean Tex FM - myTex.ro) a fost implicata intr-un accident in cartierul Tractorul. Nu au existat victime, insa cele 2 masini implicate au fost destul de avariate (vezi imaginile de la locul accidentului).









Masina Tex FM (o Dacia Logan de culoare rosie) a fost izbita in timp ce circula regulamentar pe strada 13 Decembrie, in zona magazinului Lidl. Soferul vinovat se deplasa la volanul unui Volskwagen argintiu de pe strada Turnului inspre Faget, desi la acea intersectie este obligatoriu dreapta catre Rulmentul!




Din aceasta "lupta" neasteptata masina nemteasca a iesit extrem de sifonata (avand in vedere ca VW-ul avea viteza mare) pe cand Loganul romanesc arata ceva mai bine (ochiul unui necunoscator - nici parbrizul nu era fisurat, desi dupa cum se poate observa in imagine, ciocnirea nu a fost deloc una insesizabila).



Regulile de circulatie de la intersectia strazilor Turnului si 13 Decembrie s-au schimbat de cateva luni, insa zilnic sunt soferi (ca in cazul de fata) care ignora regulile, iar uneori provoaca astfel de accidente.

Ba mai mult, desi locul accidentului era inca aproape neatins, bucati de plastic imprastiate pe jos si zeci de curiosi, unii soferi (precum cel din imaginea alaturata) se incapataneaza sa ignore regulile si sa foloseasca aceasta scurtatura. Ce ati vrea sa se intample ca sa va bagati mintile in cap?

2 comentarii:

  1. Ar trebui impuscati in genunchi cei care fac stanga. Sunt niste inconstienti care mai distrug si alte vieti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ar sta politia la panda acolo nu ar face fata la cati nu respecta indicatorul.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...