luni, 19 martie 2012

Bloc proaspat construit sau proaspat izolat?

Tu ce ai alege: sa te muti intr-un bloc prospat construit in care ai un singur vecin si alte vreo 70-140 de apartamente goale sau sa te muti intr-un bloc vechi, dar prospat reabilitat termic avand alti 43-240 de vecini enervanti, pensionari-spioni, observatori?

In cazul de fata este vorba de niste blocuri din cartierul Noua. Blocurile A, B si C cred ca erau inca in constructie in timpul marelui cutremur din '77. Este vorba de blocurile turn din fata strandului, Prunului 10, 12 si 14. Blocul D este situat pe strada Stejarului (in drumul spre Zoo Brasov, langa lac) si este construit prin 2008-2010.



"Smecheria" ingeniosilor administratori de la blocul C a fost ca reabilitarea termica din anul 2011 sa urmeze niste tipare extrem de apropiate de blocul nou construit din apropiere.

Asa ca macar la imagine nu au absolut nimic de pierdut in fata blocurilor cu vreo 30 de ani mai tinere din apropiere. S-au folosit aceleasi culori, nuantele fiind usor diferite. E ca si cum ai vopsi un Logan in rosu si zici ca ai Ferrari...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...