vineri, 30 martie 2012

Botez 2012 la Casa Muresan


Preturi si meniuri pentru un botez la Casa Muresan din Brasov!

Hotelul Casa Muresan din Brasov estesitutpe strada Nicopole nr 54, in cartierul Bartolomeu. Hotelul este de 3 stele si are un restaurant pentru gazduirea de evenimente (format din 2 sali).







Camerele la hotel costa intre 45 si 75 de euro pe noapte.


Sala de botez are aproximativ 40 de locuri, iar sala pentru nunti are aproximativ 120-140 de locuri (conform site-ului lor... nici ei nu stiu exact).


Meniul pentru botez este de 90-100 de lei fara bautura si tort. Daca doriti meniul complet este 130 de lei.


Mare atentie la detalii deoarece cei de la Casa Muresan se pricep la asta. Mai exact, meniurile au un pret ascuns, un supliment de 3,5 euro pe persoana. Adica meniuril nu costa 100, respectiv 130 de lei, ci 115-145 de lei. Interesant, nu?


Tineti cont ca daca vreti sa organizati un botez in aceasta locatie camera este acordata gratuit. La fel ca la multe alte hoteluri si pensiuni!


Teoretic exista o reducere de 10 lei la meniul simplu fara bautura daca evenimentul are loc pana in luna mai 2012 si inca 10 lei daca are loc duminica. Reducerea e mai mica decat acel cost suplimentar de 3,5 euro pe persoana.


Meniurile includ fete de masa si fundite la scaun. Si scobitorile sunt incluse? Dar servetelele?




Senzatia salii neamenjate era de cantina. Insa din cate se vede in pozele preluate de pe site-ul CasaMuresan sala poate sa arate si bine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...