vineri, 23 martie 2012

Suporterii brasoveni ies in strada

Astazi, vineri 23 martie 2012, de la ora 17:00 incepe meciul care va decide campioana Romaniei la fotbal, meci disputat intre echipele FC Brasov si Steaua Bucuresti.


Daca aveti treaba in zona stadionul Tineretului... razganditi-va! fiindca miile de suporteri vor sarbatori pana tarziu in noapte, atat la stadion, cat si in Piata Sfatului, castigarea campionatului national de fotbal al Romaniei... de catre FC BRASOV!











Daca FC Brasov ar fi ajuns intr-adevar sa joace meciuri decisive pentru castigarea campionatului national de fotbal isteria ar fi fost pe masura, cam asa cum am descrismai sus. Insa nu este vorba de asta. O alta echipa brasoveana, de data aceasta una de hochei, ASC Corona Brasov, a ajuns sa joace finala campionatului national de hochei 2011/2012. Dar cum nu e vorba de fotbal, brasovenii nici macar nu stiu ca au echipa de hochei. Multi dintre ei.

Ei bine, Brasovul are o echipa de hochei chiar buna, una care in ultimele sezoane a facut o figura frumoasa pe prima scena a hocheiului national, duelandu-se cu mult mai titratele echipe adverse de la Miercurea Ciuc sau cu cei de la Steaua Rangers Bucuresti.

Astazi este primul meci din finala campionatului de hochei, ce se va desfasura la patinoarul olimpic din Brasov, incepand de la ora 17:00, intre echipa locala ASC Corona Brasov si echipa HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc.

Ora de incepere a meciului poate fi usor decalata in functie de cum vor dori sa transmita la TV cei de la DigiSport. Celelalte meciuri ale finalei se vor desfasura in zilele de 27/28 martie si 01/02 aprilie 2012.

Lupta Steagu! ... Hai Corona!

2 comentarii:

  1. da, la 17 e meciul. si pana atunci sunt alte partide de hochei la juniori: u-12 si u-18

    RăspundețiȘtergere
  2. Brasovenii sunt alaturi de hochei! Insa mare greseala daca mergi la meci cu masina. E nebunie in parcare si pe trotuare desi sunt cateva sute de locuri de parcare pe toata strada Turnului. Si parcarea de la ĺidl e plina.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...