marți, 6 martie 2012

Cum sa ajungi la un loc care nu exista?

Asa arata un indicator catre bazinul de inot care nu exista!
Senzational de incredibil! Autoritatile brasovene au reusit sa indrume turistii prin indicatoare de orientare catre NICAIERI! Cum se poate ajunge la un obiectiv care nu exista? hmmm

Mai exact au montat prin toata zona garii panouri de orientare catre Sala Sporturilor si catre Bazinul de Inot desi acesta din urma este in acest moment una cu pamantul.

Scriam zilele trecute ca bazinul de inot de langa Sala Sporturilor a fost daramat si mai dureaza un an pana noul bazin va fi dat in folosinta.






Cu toate acestea autoritatile au montat inca de acum cateva saptamani indicatoare catre aceasta locatie. O vreme acestea au fost acoperite deoarece era nostim sa indrumi turistii catre 2 locatii inchise publicului.

Acum s-au razgandit si se falesc cu panourile frumos stralucitoare daca de locatii in sine s-a ales praful!

2 comentarii:

  1. Stii ce este culmea? Ca aceste semne au fost montate destul de recent, daca nu ma insel chiar in perioada in care se darama bazinul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este. Poate vor sa ne faca o surpriza si termina bazinul in 1-2 luni. Ma tot gandesc ca trebuie sa existe o explicatie logica. Oare au la IKEA bazine prefabricate de asemenea dimensiuni? ca il monteaza intr-o seara si gata :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...