joi, 19 iulie 2012

Lacul din Noua - noua minune a Brasovului


Zona lacului din cartierul Noua a devenit cea mai frumoasa zona de agrement si relaxare din Brasov.

Recent inauguratul Parc Noua dispune de un lac pentru plimbari cu barca si hidrobicicleta, o pista de jur imprejurul lacului perfecta pentru plimbari cu bicicleta, rolele, cu bebele in carucior sau cu cineva drag de mana.

Doua zone de joaca pentru copii sunt de o parte si de cealalta a lacului, cu balansoare, invartitori, tobogane si banci pentru parinti si copii.

Am facut un clip cu cele mai interesante fotografii facute la lac de la finalul reamenajarilor din zona. Poate am fost cam neinspirat in ceea ce priveste muzica aleasa insa imaginile vorbesc de la sine.




De pe dealul mic de langa Restaurantul Pescarus porneste tiroliana de la Parc Aventura pana pe insula. Imposibil sa nu treci fara sa te gandesti oare ce senzatie trebuie sa fie sa aluneci pe deasupra apei.



Aici puteti gasi mai multe articole pe care le-am scris de-a lungul timpului despre lacul din Noua: Lacul si Parcul Noua sau in general despre cartierul Noua din Brasov.



9 comentarii:

  1. oau! se pare ca nu am mai fost de ceva timp in Noua... foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu adevarat e cel mai frumos loc din Brasov!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cand te gandesti ca asta e doar zona lacului, dar la 2 pasi mai exista si Parcul Aventura si in imediata apropiere parcul acvatic Smile Aqua Park (fostul strand Noua) si Gradina Zoologica Brasov (care in curand va avea o fata noua, fiind in renovare).

    RăspundețiȘtergere
  4. deosebit de frumos frumos cartierul meu

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am putut sa trec cu vederea un comentariu de-al lui ISTRATE facut pe un alt articol legat de aceasta prezentare a lacului din Noua: "Iti multumesc pentru tot ce faci pentru brasoveni; multumita articolului tau am ajuns si eu la lacul din Noua cu copilul si ne-am bucurat de o zi frumoasa de vara, cu hidrobicileta, cartingul, plimbare, s.a.m.d."

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma intereseaza si pe mine daca se mai poate inchiria barca de acolo, daca te poti plimba "in doi" (adica fara barcagiu) si cam ce tarife au. De asemenea, as vrea sa stiu programul, deoarece este posibil sa ajung intr-o dupa-amiaza de sambata, deci daca programul este pana seara, ar fi minunat. Am incercat sa caut un site oficial, dar nu am gasit nimic. :(

    RăspundețiȘtergere
  7. În apropiere mai este și str."Gării Noua" după denumirea fostei gări de acolo care mai există,dar acum e casă particulară de când s-au desființat cele 3 linii de acolo.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...