duminică, 2 septembrie 2012

Detalii arhitecturale in centrul istoric al Brasovului

Brasovul poate fi iubit pentru multe lucruri, insa sunt multe detalii care, de obicei, ne scapa. Iata o serie de fotografii realizate in centrul istoric / turistic al Brasovului surprinzand maiestria cu care erau realizate casele odinioara.

Nu va asteptati sa gasiti astfel de mici mostre de arhitectura prin Racadau, Noua, Tractorul sau centrul civic. Detaliile care infrumuseteaza cladirile din centrul vechi al Brasovului sunt de multe ori trecute cu vederea.


Pentru un prim articol va prezint aceste "opere de arta" amplasate pe fatadele unor cladiri (mai mult sau mai putin celebre) din Livada Postei, de pe strazile Muresenilor Michael Weiss, Republicii sau din Piata Sfatului.


 
 





 


 






Cu siguranta acestea sunt cele mai fotografiate strazi din Brasov, insa pentru viitor voi intra si pe acele stradute mai putin vizitate din centrul vechi al Brasovului pentru a surprinde frumusetea cladirilor mai ferite de blitzurile turistilor obisnuiti.

2 comentarii:

  1. FELICITARI celui sau celei care a facut fotografiile, am si eu multe astfel de fotografii. privesc cu amaraciune frescele de pe cladirea rectoratului. Mare pacat ca nu se ocupa nimeni de ele sa le restaureze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Dan! M-am comportat pentru o zi ca un turist prin Brasov si sa stii ca parca la fiecare colt vedeam ceva nou... este foarte frumos Brasovul :)

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...