duminică, 18 noiembrie 2012

Billa pune clientii in pericol

La magazinul Billa de pe strada Uranus din Brasov nu se pune prea mult accent pe siguranta clientilor si a angajatilor.

Asta pentru ca usa de iesire in caz de incendiu (adica o urgenta) este blocata cu bannere  promotionale si cosuri de cumparaturi. Toate astea desi usa este marcata extrem de clar ca fiind "IESIRE INCENDIU, NU BLOCATI!".

Ori este dovada de prostie maxima, ori neglijenta din partea responsabililor magazinului.

Pompierii cand mai fac controale pe la magazinele si supermarketurile din Brasov? Mi se pare inacceptabil ca un magazin care primeste zilnic sute sau mii de clienti (aici nu ma refer explicit la acest magazin Billa) sa dea dovada de o asemenea neglijenta, care din pacate... intr-o situatie de incendiu real, poate deveni o neglijenta criminala.

Acea iesire in caz de incendiu nu este acolo doar de dragul de a fi. Este acolo pentru ca legea impune astfel de iesiri, pentru a garanta evacuarea rapida si in siguranta a persoanelor aflate intr-o cladire in care a izbucnit un incendiu.

6 comentarii:

  1. offtopic, stii ca ai scris despre extinderea galeriei comerciale de la carefour, ce se mai aude? ca nu am vazut nici o miscare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu, pana la sfarsitul anului vor incepe lucrarile. Mallul se va numi Brasov Shopping City. Cladirea Mobexpert va fi daramata in totalitate.

      Pe 15 noiembrie au inaugurat Ploiesti Shopping City. Acolo lucrarile au durat cam 1 an. Se pare ca pana la Craciunul din 2013 vom avea noul mall :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu prea au avut "noroc" cei de la Mobexpert. Tin minte ca ei erau in fata pana au vandut catre Flanco care la randul lor au refacut cladirea :))

      Uite aici informatia oficiala cu mallul de Ploiesti, cam la fel va fi si la noi.

      Ștergere
  3. KFC, Pizza Hut, Quasi Pronti, La Cucina, Chopstix, Best Of, Beirut, Paul, Nescafe, Coffeol si Segafredo Suna bine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, dar nu e garantat ca vor fi aceleasi magazine si la noi. oricum, cu siguranta vor fi si ceva new entry pentru Brasov

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...