sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Nadia are nevoie de ajutor

O initiativa pornita pe reteaua de socializare Facebook de catre Grupul de Mamici si Tatici din Brasov! In principiu, este vorba de un copilas cu o boala extrem de grava, care are nevoie de ajutor. In ce consta acest ajutor? In donatii in bani sau prin participarea la evenimentul mentionat mai jos unde puteti degusta prajituri de casa, iar TOTI banii ii vor fi donati Nadiei. E ca si cum mergi la cofetarie, nu trebuie sa faci mai mult. Poate doar sa iti anunti toti prietenii... vor fi si diverese lucrusoare de vanzare, un fel de targ la care toate veniturile vor fi donate.
NADIA MARIA, o fetita nascuta din dragoste si dorita mult de parintii Daniela si Marian, a fost diagnosticata cu o boala crunta si foarte rara in Romania - numita sindromul RETT.

Pe scurt caracteristica principala a sindromului RETT este regresul, de aceea cu acest copil trebuie lucrat zilnic pentru a nu-si pierde abilitatile deja acumulate si trebuie ajutat chiar sa faca si mici progrese atat cat ii permite boala.

Cititi mai multe daca timpul va permite, accesand aceasta pagina: NadiaMariaHuluba.blogspot.ro

Dorim sa ajutam acest sufletel cum putem si pentru asta va invitam in data de 17 Noiembrie 2012, Sambata, orele 10.30 la Tequila Bowling, str. Avram Iancu, nr. 32

Ne adunam cu mic si mare si incercam sa indulcim aceasta zi prin prajiturele de casa , acadele, turte dulci, lucrusoare, cercelusi si margele realizate de mamicile dornice sa o ajute pe micuta Nadia.

Va asteptam sa degustati si sa cumparati aceste minunatii de casa, sau pur si simplu sa ne sustineti cu o donatie. Incasarile si donatiile din acest eveniment sunt destinate exclusiv si in totalitate micutei NADIA MARIA pentru ai permite sa zambeasca si sa invinga urata boala.

Va multumim pentru interesul dumneavoastra si locatiei TEQUILA BOWLING pentru sustinere !!!

Un comentariu:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...