sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Stadiu lucrari giratoriu Lidl Tractorul

Lucrarile la giratoriul de la intersectia 13 Decembrie cu Independentei si Turnului sunt in toi. Se si lucreaza, dar se si sta mult. Ia priviti prima si a treia fotografie si numarati cati muncitori lucreaza si cati privesc doar. Raportul este covarsitor in favoarea lui "Dorel".


Giratoriul trece prin "curtea" Lidl. Nemtii au fost destul de generosi sa accepte planurile urbanistice. Dar parcarea stadionului Forex ce avea? Si asa e mai mult in paragina. Aveau loc sa faca primul giratoriu triplu din Romania, ca si giratoriul dublu e tot la noi.


Update 15 noiembrie 2012:

Trecerea de pietoni e la colt la Lidl. Foarte periculoasa daca ramane nesemaforizata sau fara limitator de viteza

A fost "montat" giratoriul. Se pare ca cei mai nepastuiti sunt cei care vin de pe Turnului dinspre liceu. E jale!

Statia de autobuze a fost mutata din fata Spitalului Tractorul la blocul de langa, intre giratoriu si Faget. Cred ca era mai bine sa o mute pe partea cealalta a giratoriului, spre Rulmentul (vis-a-vis de cea care opreste pe sensul spre Rulmentul)

2 comentarii:

  1. Chiar ma intrebam cand am auzit prima data de ideea giratoriului de unde spanac spatiu sa faca asa ceva la intersectia aia. Mi-e mila de tati ca trebuie sa treaca pe acolo zilnic cu masina :(

    Si imi pare rau de parculetul care era pe locul Lidl... :-< Mie chiar imi placea, era mai linistit, mai pustiu decat parcul mare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intreaga zona s-a schimbat foarte mult in ultimii ani. Cum era strada Turnului fara Lidl, Patinoarul Olimpic sau multinationalele din fosta Uzina Tractorul?

      Brasovul se schimba, sper doar sa fie schimbari facute cu cap... care sa nu ne dea batai de cap (si mai mari) peste ani si ani.

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...