sâmbătă, 31 decembrie 2011

Câştigătorul câştigului câştigat câştigă câştiguri

Pesimism, neincredere, inselaciune, spalare de bani si conspiratie... cam acestea sunt sentimentele care ma incearca cand vine vorba de concursuri. Pentru mine totdeauna castigatorul este "mana in mana" cu organizatorul, daca nu cumva castigatorul este chiar organizatorul.

La concursul GotService.ro care a debutat pe 7 decembrie 2011 pe blogul Prin Brasov am "participat" fara sa ma gandesc ca se ofera intr-adevar un premiu real. Nu credeam ca banii aia exista pentru ca "să critici sau să lauzi un local de prin Braşov sau de prin preajmă. Pe faza asta ai putea câştiga 100 de euro."... dupa cum ne era prezentat concursul.


Si din comentariul meu de la acea vreme se putea deduce ca acest concurs era o facatura pentru mine: "Excelenta idee de marketing. Pentru 100 de euro isi populeaza baza de date cu informatii utile, iar premiul e... bineinteles prin tragere la sorti. Dar ideea este buna, chiar ma intereseaza un site de unde sa pot afla tot timpul pareri de tot felul despre locatiile unde as putea sa mananc/beau/dorm bine".



Fara sa ma mai gandesc deloc la asta, pe 17 decembrie citesc articolul de aici cu un mesaj care initial mi s-a parut o "gluma": "Azi noapte s-a încheiat concursul nostru cu GotService. Castigatorul este V.O.Sarb. Extragerea s-a efectuat prin random.org. Acesta este rugat sa trimita un e-mail către [...] ca sa intre in posesia premiului. Sincere felicitări şi întreaga noastră invidie".

Am trimis mail si dupa 2 zile (de weekend) mi s-a confimat pe mail ca am castigat, dar in continuare nu am crezut ca se va concretiza ceva (o fi vreo trasatura romaneasca?) si iata ca azi 31decembrie 2011 suma a fost virata in cont! Un cadou nesperat inainte de Revelion, 100 de multumiri organizatorilor.

Ceea ce nu stiu daca scria de la inceput legat de acest concurs "Precizare importanta: In tragerea la sorti vor intra autorii comentariilor, nu comentariile. Adica, e suficient sa puneţi o singura recomandare." Ceea ce se aplica perfect in cazul meu. Facusem o singura critica/lauda la adresa unei pizzerii din Brasov despre care scrisesem si pe blogul meu cu ceva timp in urma: Pizzeria Hot.

La multi ani si un An Nou 2012 fericit si plin de impliniri! Sper ca la anul pe vremea asta blogul dinBrasov sa evolueze si sa fie undeva mai sus in topul preferintelor voastre (cu un mic ajutor si datorita acestui castig).

6 comentarii:

  1. Dar numele castigatorului celor 700 de EURO de la Paravion si GotService ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu care din blogurile partenere a castigat acel voucher de 700 de euro. Presupun ca nu cei de la PrinBrasov.com atata timp cat ei au facut doar anuntul pentru castigul individual.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-ai prins concursul cu beri din vara trecuta, ala a fost baza. Am dat bere premii o luna aproape, incontinuu.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...