joi, 1 decembrie 2011

Oferta mincinoasa Flanco la Carrefour - Strip Mall

Coada la deschiderea magazinului Flanco de la Strip Mall

Joi, 1 decembrie 2011, s-a deschis un nou magazin de electronice si electrocasnice Flanco in Brasov.

Magazinul este deschis de luni pana duminica de la 9:00 la 21:00.

Iata ce coada era in fata magazinului la deschiderea de la ora 10:00! Din pacate traditia nu a mai fost respectata, iar brasovenii nu au putut sa se bata prin magazin pe produse fiindca responsabilii cu marketingul nu au dorit sa apara de Ziua Romaniei la TV cu o noua campanie murdara de injosire a saracilor.





Insa oferta Flanco de la deschiderea magazinului din zona comerciala Carrefour - Strip Mall de pe Calea Bucuresti a fost partial mincinoasa!

Desi catalogul de oferte prezenta o mega afacere de 30% reducere la toate produsele... surpriza din magazin a fost oarecum asteptata! Un angajat (mai nepriceput) m-a instiintat ca reducerea de 30% este deja inclusa in pretul de la raft (zau? esti pe langa!), insa a venit lamurirea din partea unui alt angajat care mi-a repetat o poezioara, foarte frustrat de parca o zicea a mia oara pe ziua de azi: DOAR PRODUSELE DIN CATALOG AU 30% REDUCERE. In catalog apare 30% reducere la toate produsele si am citit toate sectiunile cu scris foarte foarte mic.

Oricum impresia generala este ca s-au grabit sa deschida magazinul pe 1 decembrie. Pe de o parte a fost o zi libera pentru multi brasoveni, iar vanzarile nu puteau fi decat pe masura. Insa multe produse nu aveau preturile afisate, iar descrierea produselor lasa de dorit. Cum sa se poata decide un client sa cumpere daca 2 produse asemanatoare, asezate unul langa altul, au alte categorii de caracteristici mentionate pe etichete? Pe net poti sa faci comparare a caracteristicilor, iar in magazin poti sa faci cantarira si "mangaierea" produselor. Fiecare decide cum cumpara.

Noul magazin Flanco din zona comerciala Carrefour - Strip Mall

Oferta mincinoasa Flanco
















Produsele la promotie cu 30% reducere s-au cam terminat de azi (cel putin cele interesante) desi oferta este valabila pana pe 4 decembrie. Am vazut pensionari cu masina de tocat carne si cuptoare cu microunde si tineri cu televizoare 3D cat peretele. Seara, angajatii Flanco inca mai lasau cataloage cu oferta magazinului pe parbrizele masinilor din parcarea Carrefour.

5 comentarii:

  1. Încă un pseudomall în Braşov. De data asta cu o denumire de toată jena: Strip Mall!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Macar de l-ar aduce pe Joe Cocker la inaugurare daca tot suna a striptease. You can leave your hat on :)

    Astea de prin Brasov nu sunt decat niste magazinase, nu malluri adevarate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeam comentariile de pe mobil si l-am sters din greseala. Il postez inapoi.

      Ștergere
  4. despre flanco ar fi multe de zis si putine bune.Sa incepem cu punctele bune salariul si bonurile de masa le iei la timp...cam atat.Cele mai putin bune ar fi urmatoarele:
    esti obligat sa lucrezi n`spe ore suplimentare neplatite ca deh e vina ta ca magazinul nu vinde si nu se face targetul.Doamne fereste in nici un caz nu e vina preturilor care difere cu 400 ron fata de concurenta/per produs.Nu esti de acord nici o problema desfintam postul tau si gasim alta persoana care este de acord.
    Bonusul luat din vanzari este "satisfacator" pana cand incepem sa taiem 80 ron "amenda" pentru rosturile necuratate dintre gresie, pentru preturile afisate pe hartie alba ca deh ne permitem noi 20 ron sa ne cumparam top portocaliu, pentru dezordinea din depozit unde e vina noastra ca nu avem loc suficient si lista continua.Tot in capitolul bonus trebuie sa includem si minusurile de la inventar care sunt esalonate in rate lunare intre 150 ron si 900, inventar la care evident nu ai participat cu prezenta ma refer.
    Conditiile de munca?!"Foarte bune" ai de ales daca contribui cu 50 ron sau speli geamuri evident ca in timpul tau liber.Curatenia o faci tu ma refer la rosturi curatat mobilier, mascat cu autocolante curatat dupa inundatii etc.Ai echipament si trebuie sa ai mare grija de el nu de alta dar e unic..la propriu unul de varaq cu maneca scurta unul de iarna cum sa fii nesimtit sa mai ceri unul?e criza facem economie.
    Chestii legale?Ce sunt "alea"?Nu exista protectia muncii, nu exista prevenirea si stingerea incendiilor, nu exista pontaj sau programare...la ce bun...si asa flanco face legea.
    Ai ceva de comentat?Nasol moment...daca indraznesti sa deschizi gura o patesti la propriu...prima data esti "somat" de catre dl director adjunct sa itit dai demisia ca nah directorul este in concediu.Nu esti de acord nu-i nimic iti desfintam postul si angajam pe cineva care sa fie de acord sa inghita toate magariile flanco.Legal?!bineinteles ca nu e legal dar asta e nu ai ce face din moment ce "inlocuitorul" tau este deja in magazin ca nah flanco nu isi permite sa piarda vremea pana cand ti se termina tie preavizul de 20 de zile.Numai bine cel nou are timp 20 de zile sa invete sa vanda sau sa bage pe gat clientului servicii de instalare facute doar de dragul de a fi garantii all inclusive costisitoare de care nu se va tine niciodata cont si lista "invatamintelor" poate continua.
    Nu iti faci targetele nasol moment.Programul creste proportional cu diferenta pana la target...neplatit evident...weekendurile scad concediile nu se acorda sarbatorile legale nici atat si "cine nu isi face 2 saptamani la rand targetele pleaca din magazin" citat dat de directorul adjunct.Bineinteles ca nu pleaca de buna voie dar de plecat pleaca ca nah nu e capabil sa vanda produse mult mai scumpe decat cele aflate la concurenta, nu e capabil sa bage pe gat gaantii all inclusive si accesorii de mizerii care vin la container si se vand ca produse de lux etc.
    Ce poti sa faci?!Sa inghiti in sec pana iti vine decizia de concediere sau ma rog de desfiintare a postului si sa ii actionezi in instanta.E singurul lucru pe care il poti face.Si apoi sa te rogi ca "spatele" tau sa fie suficient de bine asigurat incat sa castigi procesul cu ditamai mizeria de companie.
    Ah si eventual sa te rogi sa iti mai gasesti colegii acolo cand treci prin vizita ca deh doar nu esti singurul in aceasta situatie.
    Viva Flanco usc -brasov ai reusit sa iti castigi "respectul" prin ceea ce ai devenit pe piata retail.CE? O COMPANIE CARE RESTRUCTUREAZA DE 2 ORI IN 3 ANI!!!



    Publicat de către Anonim pe din Brasov la sâmbătă, august 04, 2012 5:32:00 PM

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...