miercuri, 7 decembrie 2011

Unde se gasesc haine pentru gravide prin Brasov

Pantaloni de blug pentru gravide, pantaloni la dunga (pantaloni de gravide pentru diverse ocazii), de stofa, bumbac sau de velur... toti pantalonii pentru gravide se gasesc cam greu la magazinele din Brasov. La fel si pentru fuste si rochii de gravide, pantaloni scurti, sarafane, bluzite, camasute, pulovere, geci, paltoane si alte haine.

Cand e vorba de haine pentru nou nascuti sunt zeci sau chiar sute de magazine si magazinase prin Brasov, care ofera o gama larga de hainute pentru nou nascuti, bebelusi si copii. Iata o lista cu magazine "recomandate" gravidutelor. Nu e nici pe departe completa, dar avand in vedere ca in alta parte nu se gaseste sper sa va ajute.




O sa incep cu magazinele "La Bella" care au mai multe sedii prin Brasov, insa experienta cu vanzatoarele de aici nu a fost finalizata placut. In perceptia lor nu mai exista alte magazine cu haine de gravide in Brasov. Zau? Preturile pentru pantalonii de gravide sunt in general intre 85 si 135 de lei.




- un magazin este pe bulevardul 15 Noiembrie in centrul civic, langa sediul BCR (vis-a-vis de Biserica de Lemn). Desi in vitrina se observa din strada afisul cu "haine pentru gravide", in magazin vanzatoarele indruma clientii catre sediul de pe Iuliu Maniu. Nu stiu daca este o schimbare temporara pentru hainele de gravide, dar puteti incerca.
- al doilea magazin se afla pe bulevardul Iuliu Maniu din centru civic. Magazinul este vis-a-vis de statia Sanitas (langa corpul P al Universitatii Transilvania - Facultatea de Matematica si Informatica).
- al treilea magazin este in complexul comercial Brintex (intrarea dinspre Real, cam al doilea sau al treilea rand pe dreapta. De pe acel rand tot pe dreapta, printre primele standuri).


In magazinul STAR (fostul magazin Universal) de pe strada Nicolae Balcescu. La etajul cu haine pentru femei, undeva in coltul de deasupra intrarii in magazin, sunt o gramada de pantaloni de gravide. Modele foarte frumoase cu preturi intre 70 si 100 de lei.

In magazinul H&M din mall-ul Unirea Shopping Center de pe bulevardul Garii, langa Gara CFR Brasov. Preturile pentru pantalonii scurti si lungi de gravide sunt cam 130 ron in perioadele cand nu sunt reduceri.

La cativa zeci de metri de magazinul La Bella de pe bulevardul Iuliu Maniu din centru civic, inspre strada Vlad Tepes (cam vis-a-vis de hotelul Ambient) este un magazinas cu imbracaminte, printre care si articole de gravide. Pantalonii au preturi intre 60 si 90 de lei.

Bineinteles ca lista poate continua... aveti alte idei?

7 comentarii:

  1. Cu ceva ani in urma era si pe Republicii un magazin, acum nu mai este?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca era unul intr-un gang (care acum nu mai e).. poate or mai fi magazine pe Rep care aduc si marfa pentru gravide, asta nu pot nega... dar nici nu stiu mai multe info

      Ștergere
  2. Magazinul de pe Iuliu Maniu se afla la nr 36 si se numeste LOOK TORA si mai au un magazin si pe Grivitri nr 50 c unde gasiti haine de gravide

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau puteti comanda online, pe mamicool.ro. Aveti dreptul sa returnati sau sa schimbati produsele in 10 zile, iar banii ii veti primi inapoi prin banca, in doar 5 zile de la retur.

    RăspundețiȘtergere
  4. Puteti cumpara haine gravide online fara sa va mai complicati cu mersul la magazin. De multe ori cele online au un pret mai bun , iar daca esti gravida macar scapi de un drum :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot pe online puteti cauta haine pentru gravide de la Mama.licious. Au cei mai functionali blugi si pantaloni pentru gravide din cati am vazut. Se regleaza si in linia taliei, ceea ce la H&M sau LC Waikiki nu am vazut. I-am gasit initial pe zoot.ro la preturi foarte mari dar mai apoi am dat de Mama.licious si pe www.safimama.ro la preturi excelente

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...