marți, 20 martie 2012

Razboi mut in sanatatea privata din Brasov

Spitalul Sf. Constantin si Maternitatea Regina Maria
(bulevardul Iuliu Maniu din Brasov)
In ultimii ani s-au inaugurat nenumarate policlinici, laboratoare si spitale private la Brasov. Si cum mare parte dintre medicii buni au plecat sa lucreze in strainatate, clinicile si spitalele brasovene au angajat masiv tineri fara experienta si au incercat sa-si atraga de partea lor "crema" medicilor cu renume din oras.

La inceputul anului 2012, policlinica / maternitatea privata Regina Maria si-a luat medic cu renume de la maternitatea privata Eva din Brasov si i-a oferit postul de director medical.

Bineinteles ca nu i-au permis (prin contract) sa mai presteze servicii la concurenta. Mai exact au interzis doar maternitatea EVA (achizitionata in toamna lui 2011 de catre Medlife), fiindca i-au permis sa isi continue activitatea la maternitatea de stat din Brasov. Nu exista medic care sa lucreze doar la privat! Banii multi si clientii vin pe filiera spitalelor de stat! Nu stiu ce s-a intamplat cu restul clinicilor si cabinetelor cu care colabora actualul director medical de la Regina Maria, fiindca nu erau putine.



Mai mereu citesc in presa ca Medlife a adus nu stiu ce aparat traznet sau ca Regina Maria si-a facut nu stiu ce sala speciala de nasteri... insa oameni buni! - conducatori ale acestor afaceri din domeniul sanatatii - mai investiti si in oamenii de jos care sunt primii care interactioneaza cu pacientii!

Investiti, in sensul de a le da macar un sut in partea dorsala acelor receptionere de 2 bani care prefera sa ii zica unui pacient sa astepte cateva minute DOAR PENTRU CA LOR LI SE TERMINA TURA IN 5 MINUTE!!! Este vorba mai exact de receptionerele minune de la clinica Medlife Eva care dau cu flitul pacientelor dand dovada de o neobrazare iesita din comun!

Cum sa iti permiti sa-i zici unui pacient sa astepte putin ca il suna pe doctor si de fapt in 5 minute pacientul sa descopere ca receptionera s-a evaporat ca la fix a iesit din tura si nici macar nu a anuntat medicul? Stati linisiti ca nici medicii nu sunt mai prejos. Unii care sunt tot pe picior de plecare (la Regina Maria cel mai probabil) nici macar nu mai vin sa isi consulte pacientii. Iar madamele de la receptie daca suni sa faci programare nu spun nimic. Si cand ajungi la clinica la consultatie iti spun ca de fapt poate nici nu vine (inca de acum o luna se intreaba oare cand pleaca). Si ca ele ce pot sa faca? Pai nu ar fi simplu sa anuntati pacientul ca isi face o programare pentru un doctor care NU VINE LA SERVICIU?

Spitalul privat Medlife
(strada Turnului din Brasov)
Ia sa vedeti ca Medlife are planuri mari pentru Brasov, dar nimic pe parte de educare a angajatilor si convingerea medicilor sa se prezinte la serviciu:

 "În ultima perioadă am investit masiv în Braşov atât în achiziţii cât şi în dezvoltare, această zonă devenind pentru MedLife al doilea centru important în medicina privată, după Bucureşti. Având în vedere potenţialul de dezvoltare, dar şi gama completă de servicii pe care o acoperim în regiunea de Centru şi Vest a ţării: de la servicii de ambulatoriu şi investigaţii de imagistică şi laborator, la servicii de spital şi maternitate, s-a impus o poziţie de management strategic. Ca urmare, în perioada imediat următoare vizăm consolidarea unităţilor din Braşov prin susţinerea unei noi viziuni strategice care să contribuie la creşterea semnificativă a cotei de piaţă".

Hai sictir ca sunteti niste nesimtiti! Angajatii va saboteaza din interior, nu e nevoie sa va fure altii medicii. Si de confidentialitate nu aveti habar! Apropo, in salonul de asteptare de la EVA se plimba paianjenii in voie... va saboteaza si personalul de la curatenie!

3 comentarii:

  1. Daca esti atat de nemultumit de serviciile clinicii, sper ca ai completat chestionarul de satisfactie de pe site pt a se lua niste masuri. In ceea ce priveste angajatii clinicii chiar si-au schimbat atitudinea ( eu am nascut acolo in 2009 si receptionerele erau foarte "scumpe"la vorba). Paianjeni nu am vazut luna asta, desi am mers de 2 ori....dar era interesant sa le faci o poza si sa o arati domnului dr Ionel Aurel si te asigur ca lua masuri. Cat despre doctor care lucreaza doar la privat... te asigur ca e dr. Bisoc ( din pacate).

    RăspundețiȘtergere
  2. Am completat acum ceva vreme pe siteul maternitatii Brasov. M-am mirat ca au asa ceva. Insa e buna ideea, o sa caut chiar acum formularul la Eva pe site ca sa il completez. E prima oara cand am vazut paienjeni in ultimele luni. Data viitoare o sa le chem pe receptionere sa vada :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gasit formularul, este aici: http://evadev.hms.ro/chestionar-satisfactie.html

      Din pacate nu exista o "legenda" pe pagina si sper ca o stea inseamna 'nesatisfacator', iar 5 stele inseamna 'satisfacator'... altfel am transmis mesajul total pe dos :)

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...