joi, 1 martie 2012

Targ de nunti Brasov 2012 - promovarea unui targ inexistent

Ma asteptam ca primul targ de nunti din Brasov in 2012 sa fie cel de la ITC, asa cum s-a intamplat in ultimii ani. De obicei acesta se tine in luna martie. Ieri am citit mirat pe mai multe site-uri urmatorul anunt:

"Între 1 si 4 martie, brasovenii sunt invitati la targul de nunti "Lifestyle Mariage 2012", gazduit de Brasov Business Park. La targ veti gasi de la costume pentru miri si nasi sau rochii superbe de mireasa, pana la invitatii, marturii, pachete foto-video sau oferte la diferite aranjamente florale, toate pentru ca nunta pe care o organizati sa fie una de vis." sau "La Lifestyle Mariage 2012 veți putea găsi absolut tot ce vă trebuie pentru o nuntă de vis: de la rochia de mireasă sau costumul de mire, până la cele mai elegante aranjamente pentru masă, aranjamente și buchete de flori, invitații, mărturii, modele de tort, DJ-i sau formații de muzică, fotograf și cameraman. Expozanții vin cu ultimele noutăți în domeniu, la cele mai bune prețuri."

Informatia a aparut pe newsbv.ro, ilovebrasov.ro, brasov.net, adevarul.ro, vinsieu.ro, 1235.ro si alte multe bloguri si siteuri de stiri, barfe, evenimente.

Asa ca, interesat fiind de astfel de evenimente si mai ales fiindca nu am gasit informatii pe site-ul organizatorului am trimis un mail:


"Doresc o confirmare ca in perioada 1-4 martie 2012 targul de nunti Lifestyle Mariage 2012 are loc in locatia Brasov Business Park. Nu am gasit nicio referinta pentru acest targ pe site-ul dvs: expobrasovbusinesspark.ro

Multumesc anticipat.http://www.dinbrasov.blogspot.com"

In cateva minute a venit si raspunsul din partea dl. Razvan Dencescu - Executive Manager legat de "evenimentul" de la BBP (Brasov Business Park):

"Lifestyle Marige nu are loc in aceasta perioada la BBP. Vom avea un eveniment asemanator. Il vom anunta in scurt timp."

Nu este de blamat niciunul din blogurile mentionate mai sus pentru aceasta informatie despre un targ care nu se tine. Orice cititor trebuie sa trateze informatiile aparute pe blogurile brasovene si nu numai ca informatii care in unele cazuri pot fi eronate din lipsa de comunicare sau seriozitate a surselor. Reprezentam niste bloguri, nu Monitorul Oficial. Nu acelasi lucru l-as putea spune despre site-urile de stiri sau ale ziarelor care ar trebui sa aiba suficienta initiativa pentru a verifica stirile publicate.

Un comentariu:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...