luni, 12 decembrie 2011

Trecere de pietoni mascata de masinile din parcare

Ce sanse de reusita poate sa aiba un pieton care se afla pe trotuar si doreste sa se angajeze in transversarea strazii din imagine, prin loc marcat dupa ce in prealabil s-a asigurat?

Ar putea fi o intrebare la examenul pentru permisul de conducere insa este o situatie reala in Brasov, la intersectia aleii Marte cu strada Neptun.

Datorita felului in care au fost gandite parcarile s-a ajuns la situatia in care un pieton trebuie sa faca cativa pasi pe trecerea de pietoni pentru a se asigura ca din partea stanga nu vine niciun autovehicul.






Dar ce sanse de a evita un accident are soferul care se deplaseaza din acea directie si doreste sa vireze dreapta (prin locul de unde e facuta fotografia)?

Update 29 februarie 2012: Indicatoarele din aceasta intersectie au fost schimbate pentru a fi mult mai clar care este drumul cu prioritate.



6 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Incerc sa gasesc contactul dvs. pentru o propunere de colaborare. Nu am reusit asa ca va rog pe dvs. sa ma contactati la email viaromania@gmail.com

    Cu stima,

    Adrian Ciocalau
    www.viaromania.eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar ce sanse sint la trecerea de la gara? :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am scris acum ceva timp si despre trecerea de pietoni de la gara Brasov. Aia e periculoasa chiar daca soferii si pietonii au vizibilitate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Intersectia aia e ciudata in multe feluri. Prin faptul ca trebuie sa stai la stop daca te deplasezi din directia Saturn. Prin faptul ca acea curba la stanga e foarte larga si daca urmezi linia de demarcatie si stai la stop, toti cei care vin de pe Mercur intra direct in tine sau trebuie sa o ia pe contrasens s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...