joi, 23 februarie 2012

Balsam de rufe pentru sinistrati

Brasovenii se intrec in idei traznite cand vine vorba de a ajuta sinistratii. In Carrefour sunt niste cosuri imense (de mult timp) unde doritorii pot dona alimente neperisabile persoanelor nevoiase prin programul "Banca de Alimente".

Deci clientul intra in supermarket, cumpara alimente neperisabile, le plateste la casa si in loc sa le duca acasa le depoziteaza in acele cosuri pentru a fi donate nevoiasilor.

Insa alimentele neperisabile (adica care nu se strica sau altereaza usor) sunt zaharul, faina, uleiul, orezul, conservele, apa, pastele si altele.




Privind in cosurile care in aceasta perioada sunt destinate sinistratilor zapezii din Vrancea si Buzau putem observa (in cosul din dreapta) niste paini (care vor pleca mucegaite din magazin avand in vedere ca acele cosuri nu pot pleca pe jumatate pline si ca alimentele nu vor ajunge in timp rapid la destinatie) si mai important... balsam de rufe!

Asta mi s-a parut cel mai tare! Pai ce daca aia sunt sinistrati? Asta inseamna ca nu trebuie sa aiba haine curate, moi si frumos mirositoare? Hai sa trimitem si cate un iPhone 4S ca sa ne poata citi sinistratii blogurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...