joi, 16 februarie 2012

Campania respectului - VICTIMELE VIOLENTEI DOMESTICE

Avon Campania Respectului, Asociatia One World Romania si Centrul Cultural "Reduta" va invita la film!
“Pink Saris” este o poveste emotionanta despre lupta femeilor din India, victime ale violentei domestice. Kim Longinotto, regizorul acestui film, urmareste pas cu pas bataliile purtate de Sampat Pal, o aparatoare indarjita a drepturilor femeilor. In cele 95 de minute o sa fim martorii unor intamplari ce vorbesc de la sine despre mostenirea culturala a poporului indian.


Alatura-te si tu initiativei noastre si participa la strangerea de fonduri pentru finantarea programelor de combatere a violetei domestice din Romania. Fondurile stranse din vanzarea biletelor de acces la filmul “Pink Saris” sunt donate integral si exclusiv catre Centrul Maternal “Casa Zorilor” din Brasov.

Povestea Centrului Maternal “Casa Zorilor”
“Casa Zorilor” s-a nascut in 2003. Am gazduit pana in prezent peste 250 de cupluri mama – copii, capacitatea centrului fiind de 18 persoane, iar durata medie in care o familie poate sta la noi este de 6 luni – 1 an. Beneficiaza de cazare si hrana, dar si de asistenta sociala, consiliere psihologica, orientare scolara si profesionala, curs „Scoala Mamei”, consiliere juridica etc. Aceasta este declaratia Ancai Andronic, fondatoarea Centrului Maternal “Casa Zorilor” din Brasov.

Despre Campania Respectului
Campania Respectului pentru femei initiata de Avon impotriva violentei domestice in 2008 are drept scop prevenirea violentei prin educarea publicului larg si prin sustinerea proiectelor sociale care combat acest fenomen.
In Romania la fiecare 30 de secunde o femeie este abuzata. In 2010 aproape 12.000 de femei au cazut victime violentei domestice. 75% dintre cazurile de violenta domestica nu sunt raportate.

Pretul biletului este de 10 lei si reprezinta o donatie directa catre Centrul Maternal “Casa Zorilor” din Brasov. Biletele vor putea fi achizitionate pe 17 Februarie, incepand cu ora 16:00 din incinta Centrului Cultural „Reduta”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...