duminică, 19 februarie 2012

Mozaic Biserica Neagra

Pentru ca scriam revoltat zilele trecute despre Mozaicul cu nudiste din centrul Brasovului iata ca doar la cativa pasi de acele "opere de arta" am descoperit un superb ghiveci de piatra imbracat in mozaic.

Mozaicul reproduce o imagine a Bisericii Negre vazuta dinspre liceul Honterus. Nu ar fi frumos sa avem in tot orasul astfel de ghivece de mozaic? (Mi se pare ca mai e un mozaic in giratoriul de la Calea Bucuresti - Toamnei). De ce nu... chiar si in locul cosurilor de gunoi. Asa poate le mai dam de lucru tinerilor artisti plastici din zona Brasovului.

Sunt nenumarate monumente si zone din Brasov care ar putea sa fie transpuse prin tehnica mozaicului si care ar infrumuseta orasul. Pentru turisti, aceste ghivece-mozaic ar putea sa aiba imprimat si numele si adresa monumentului.



Mi se pare mai interesant sa promovam astfel obiectivele turistice ale Brasovului si din imprejurimi decat cretina idee cu plasmele din statiile de autobuz care oricum au disparut la scurt timp dupa lansare. Si-au dat seama ca erau inutile.

2 comentarii:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...