miercuri, 15 februarie 2012

Accident la STAR

Zilele trecute a avut loc un accident la intersectia semaforizata de la magazinul STAR (fostul magazin Universal) si Liceul Unirea.

O masina a ajuns pe trotuar in apropierea pietonilor care asteptau la zebra!
Din cauza unei manevre gresite un Seat inmatriculat in judetul Mures a fost izbit in partea dreapta spate, a rupt stalpii de protectie de pe trotuar (mult spus "de protectie") si putin mai lipsea sa accidenteze oamenii care asteptau la trecerea de pietoni.






O masina de la asistenta auto a transportat intr-un final masina deoarece roata din spate a ramas blocata.

Interesant este ca dupa cum se poate vedea in imagine, stalpii de protectie de pe trotuar (cel putin cel din mijloc) sunt de lemn! Ce ar trebui sa protejeze acestia? Pietonii sau masinile?

2 comentarii:

  1. hahaha, serios? sunt de lemn stalpii ? nici prin cap nu mi-a trecut de asa ceva, pana acum ma feream de ei, ca sofer, dar daca afla lumea (soferii) ca-s de lemn....
    Revenind la accident: acolo e o intersectie absolut stupida, sa faci stanga din fata la Star (adica de pe Balcescu pe Dobrogeanu Gherea)e imposibil la orele de varf, sau apuca sa treaca o masina-doua pana se pornesc pietonii.
    Iar stalpii aia sunt ca sa protejeze trotuarul!lol! nu masinile sau pietonii (in nici un caz).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu credeam ca sunt de fier, dar din prima imagine se vede clar ca cel din mijloc este de lemn. Insa dupa cum e aplecat cel din stanga... pare a fi de fier.

      Probabil numai in "puncte strategice" au pus stalpisori de lemn (adica acolo unde sunt cele mai multe incidente)

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...