duminică, 26 februarie 2012

Marketing fara cap

Unde nu-i cap, vai de picioare! Sau asa ar trebui sa fie in cazul cladirii albastre de pe strada Uranus. Cladirea se dorea a fi un fel de Orizont, insa administratorii au dat dovada de lipsa de inspiratie continua in atragerea clientilor.

Asa se face ca in acest moment putinele magazinase din incinta care mai pot face vanzare sunt cele de la intrare. Si asta doar pentru ca isi expun marfa in fata cladirii si pe usile de la intrare. In cladire este prea scump pentru a face un bec sa lumineze.




In urma cu cativa ani in aceeasi cladire mai functiona un restaurant (Cramele lui Decebal) dupa care un bar-club-restaurant sau ce o fi fost: Merlin. Niciodata nu au avut lipici la clienti. Si asta este de neinteles avand in vedere ca zona este extrem de aglomerata, cladirea aflandu-se langa parculetul cu fantana arteziana de pe strada Uranus, in apropierea farmaciei non-stop si a Pietei agroalimentare Astra. Artera face legatura intre Calea Bucuresti si bulevardul Saturn.

Deocamdata singura chirie platita la timp vine din partea bancii care detine un bancomat la parter (Unicredit Tiriac Bank).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...