marți, 21 februarie 2012

Nu avem bilete RAT

De cele mai multe ori chiosculetele de ziare amplasate in fiecare statie de autobuz au afisat acest mesaj enervant "NU AVEM BILETE RAT".
Cum se face ca RAT-ul nu distribuie bilete la timp catre aceste puncte cheie de procurare a biletelor pentru transportul public? Si daca nu e treaba lor sa le distribuie, de ce nu iau masuri sa verifice ce se intampla.
Cum se asteapta ca lumea sa circule legal? Daca ai de mers 3-4 statii cu autobuzul ce afacere mai faci daca 1-2 statii trebuie sa mergi pe jos doar ca sa iti cumperi bilet de calatorie?






Nu toti brasovenii care circula cu mijloacele de transport in comun pleaca la serviciu, scoala, cumparaturi sau in vizita de la capetele de linies au din statiile mari unde se gasesc bilete. Daca tot exista aceste chiosculete care vand din cand in cand bilete nu ar fi bine sa se ocupe cineva de la RAT de aceasta problema cu lipsa biletelor de la vanzare? Sunt sigur ca au cel putin o persoana care freaca menta la birouri. Ar putea deveni supervizor de aprovizionare cu bilete la terti sau o denumire mascata care sa ii incarce fluturasul de salariu.

Ce se intampla daca vrei sa iti faci un abonament pe o zi? Neaparat trebuie sa mergi la urmatoarea statie care are o casa proprie de bilete RAT. Asta daca nu cumva este si aceasta inchisa.

Iata si un mesaj postat de cei de la RAT pe 2 afise separate la casa de bilete de la Parcul Titulescu: ba mergi dupa ora 20 in Livada Postei ca sa iti cumperi bilet, ba mergi la magazinul alimentar din apropiere... Haotica (dez)organizare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...