joi, 18 octombrie 2012

Stii ce se intampla cand bancomatul nu functioneaza?

Nu de putine ori s-a intamplat sa ajung la bancomat, cu cardul in mana, si acesta sa nu functioneze. In cel mai fericit caz are un mesaj pe ecran sa te trimita la plimbare. Dar alteori incerci si incerci si iar incerci pana cedezi si iti dai seama ca bancomatul "se futui" (dupa cum ar spune Andreea Esca).

Dar stii ce se intampla cand bancomatul nu functioneaza si anunti pe cineva? Probabil nimic.


Eram la BCR-ul de la Faget si asteptam la casierie. casierul era iesit la bancomat sa ajute pe cineva care se pare ca nu stia sa foloseasca cardul. Sau asa credea el.

Cand a revenit in agentie ii transmite unei colege ca e o problema (sefa sau ceva de genul asta - in orice caz, responsabila de problemele bancomatului). Bancomatul chiar avea o problema, nu se puteau efectua plati cu cardul.

"Crezi ca vine ala de la service doar pentru atat?"
- "Ma gandeam ca ar trebui macar sa anuntam pe cineva."
"Lasa ca nu e asta o problema, poate alt bancomat functioneaza".

Eu eram singurul client din banca si asteptam la ghiseu. Si astia doi vorbeau de parca erau singuri. Si te mai miri ca de cate ori mergi la bancomat ai numai probleme. Pai daca pe astia ii doare fix undeva si le cade mana daca ar da un telefon... macar sa anunte disfunctionalitatea... In ce tara traim aici?

Am sunat si eu o data la numarul de urgenta trecut pe ecranul unui bancomat de la alta banca. Am vrut sa anunt ca tastatura e vraiste si ii ies butoanele... Fiind o perioada in care aproape saptamanal dadeau la stiri cu hotii de la bancomate, m-as fi asteptat sa se intample ceva in urma sesizarii. Nici la o luna distanta bancomatul nu suferise vreo reparatie. Preventiv nu l-am mai folosit.

Cat de (ne)multumit poti fi de serviciul bancar din Brasov?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...