joi, 8 septembrie 2011

Sf. Ioan Botezatorul si Puya in acelasi timp in Piata Sfatului

Vineri, 16 septembrie 2011, va avea loc Romanian Music Awards (RMA) in Piata Sfatului. Puya si Cozmina Pasarin vor fi prezentatori, iar intrarea la eveniment va costa 10 ron.

Ma intreb cum se va face accesul pentru spectacol avand in vedere ca nu pot inchide total zona deoarece la biserica din Piata Sfatului are loc in acceasi zi un pelerinaj la moastele Sf. Ioan Botezatorul si a Sf. Apostol Matei.

Este o eroare regretabila, blasfemie sau prostie pura din partea organizatorilor celor 2 "evenimente"? Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar arata un afis de promovare cu Pasarin si Puya inchinandu-se la icoana Sf. Ioan Botezatorul.

4 comentarii:

  1. S-a stabilit deja?
    Am auzic ca pelerinajul s-ar putea amana sau se va gasi o alta solutie, dar nu stiu cat de bine informate sunt sursele mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sunat niste cunostinte si se pare ca doar joi, 15 septembrie 2011, moastele vor sta la Biserica din Piata Sfatului. Urmand ca in zilele urmatoare sa fie mutate la alte 2 biserici din Brasov: Biserica „Sfintii Imparati Constantin si Elena” din cartierul Valea Cetatii si la Biserica cu „Sfantul Ioan” din cartierul Noua.

    Sa vedem daca chiar asa se va intampla. Puya si Pasarin vor trebui sa vina cu o zi mai devreme la Brasov daca vor sa atinga moastele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca asa va fi.
    Stiam eu ceva, desi meritul nu e al organizatorilor locali.
    In fine, pacat ca nu-ti pot dezvalui ce institutie a evitat penibilul situatiei...

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata programul complet al pelerinajului de la Brasov, aici.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...