miercuri, 28 septembrie 2011

Nou mini-mall langa Carrefour

Mall pe Calea Bucuresti
stadiu lucrari - septembrie 2011
Un grup de investitii din Africa de Sud construieste un nou mall la Brasov (update 01.12.2011 Strip Mall), pe locatia fostului magazin Alicante de pe Calea Bucuresti.

Din pacate si acesta este unul de mici dimensiuni (in comparatie cu alte mega mall-uri deschise prin tara), aproximativ 5.000 metri patrati construiti. Mall-ul nu va avea decat un nivel.

In zona mallului exista deja Carrefour, Bricostore, Praktiker, Kaufland, OMV MOL, Petrom, Brasov Bussines Park, Mobexpert si McDonald's.
Stadiu lucrari Mall langa Carrefour Brasov septembrie 2011Stadiu lucrari Mall langa Carrefour Brasov 15.10.2011
 
13 noiembrie 20011 - Partea din spate de langa
Romstal si Mobexpert
 


27 noiembrie 2011 - pe partea dinspre Mobexpert
si-au dat seama ca au nevoie si de ferestre,
asa ca au taiat din pereti


01 decembrie 2011 - s-a deschis Flanco si DM
(vezi poza din 15.10.2011 - peretele avea altaculoare
si nu existau geamuri.)
Pe data de 1 decembrie 2011 s-a deschis magazinul Flanco (cu electronice si electrocasnice) si DM (cu cosmetice). Ambele firme mai aveau magazine in Brasov: Flanco la etajul 3 al mall-ului Unirea Shopping Center de langa gara, iar DM mai are un magazin langa reprezentanta Vodafone si magazinul Billa de pe strada Uranus.

Pe langa spatiile goale (deoarece doar aceste 2 magazine sunt deschise!) si-au mai anuntat prezenta si alte branduri: TAKKO Fashion care afirma ca vor deschide in curand un magazin in Strip Mall si C&A care vor deschide magazinul abia la primavara.

13 comentarii:

 1. Statia de carburant la care se face referire, pe langa Petrom, este MOL, nu OMV. Graba este scuzabila :)

  RăspundețiȘtergere
 2. M-am straduit sa-mi amintesc daca pe partea cealalta e Petrom sau nu... si am dat-o-n bara aici. Am corectat. Multam ;)

  Am adaugat si McDonald's :)

  RăspundețiȘtergere
 3. C&A, Taco, New Yorker, DM, Deichmann....restul nu stiu

  RăspundețiȘtergere
 4. stiti cumva si cand se v-a deschide mini mall-ul?

  RăspundețiȘtergere
 5. La cum lucreaza si duminica uneori, bag de seama ca vor pana de sarbatori. Eu unul ma indoiesc ca va fi gata. Nu stiu nimic oficial deocamdata.

  RăspundețiȘtergere
 6. dar cum se va numii? si unde as putea sa imi depun si eu va rog un cv?

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu se stie inca. Cauti un job urmand calea gresita. Cu ce te va ajuta numele mall-ului? "Rava" scria mai sus cateva exemple de branduri care vor avea magazine in mall. La firmele care isi deschis magazine in mall trebuie sa trimiti CV, cei care construiesc mall-ul nu au nicio legatura cu angajarile. Asta daca nu cumva vrei un post legat de administrarea diferitelor servicii oferite de mall.

  RăspundețiȘtergere
 8. Strip Mall se va numi acest mini-mall.

  RăspundețiȘtergere
 9. Cica intreaga zona se va numi "Zona comerciala Carrefour - Strip Mall". Deschiderea e pe 1 Decembrie la ora 10.

  Parerea mea e ca denumirea e neinspirata. Conceptul de "strip mall" inseamna cam ce e Orizontul azi (cu magazine pe exterior si pe interior cu un culoar lung cu magazine de o parte si cealalta), dar la dimensiuni mai mari si aspect mai modern. Cum era daca Carrefour s-ar fi numit doar "hypermarket"? :))

  RăspundețiȘtergere
 10. constructorii=cea dea 5-cea roata de la carutza.poate ca o fii vrana shi ''garrefour''-ul sa rivalizeze cu mall-ul ''coresi'' din tractoru''.

  RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...