miercuri, 14 septembrie 2011

Vanzatorii de lactate de la Gemenii

Vanzatori stradali de lactate in Brasov

Aproape in fiecare zi apar comercianti ilegali de lactate in zona Gemenii, sub pasajul acoperit al blocului turn de langa magazinul Profi din Brasov.

Acestia au cateva sacose pline cu lapte, branza si smantana si le expun direct pe trotuar, insa sunt totdeauna pregatiti pentru a-si lua bagajul si a fugi din fata politistilor locali si ai Protectiei Consumatorilor.

Bineinteles ca daca ai cumparat de la dansii si laptele era acru sau smantana prea subtire, nu prea ai ce sa faci deoarece in 5 minute poate nici nu ii mai gasesti acolo.




Sub protectia acestui aspect de producatori eco, micii comercianti ar putea comercializa chiar si banala smantana la promotie din vreun supermarket... e de ajuns sa o mute intr-un borcan cu o eticheta scrisa de mana si pretul creste cu 50%.

In zilele caniculare produsele lactate sunt depozitate tot direct pe trotuar. La ce ar trebui sa te mai astepti cand ajungi acasa? Sa expire macar abia maine dimineata sau poate produsele au deja termenul de valabilitate depasit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...