luni, 12 septembrie 2011

Carambol cu 4 masini pe Vlahuta

Martorul de la fata locului a fost preocupat sa verifice daca
toata lumea este in regula dupa accident. Altfel aveam si poza.
Luni, 12 septembrie 2011, in jurul orei 12 a avut loc un carambol pe bulevardul Alexandru Vlahuta in care au fost implicate 4 masini. Toate cele 4 masini erau conduse de femei. Ceea ce nu reprezinta decat un detaliu interesant, avand in vedere ca doar una dintre ele a fost gasita vinovata pentru accident.

In 3 dintre cele 4 masini se aflau si copii mici, aflati in scaune speciale, pe bancheta din spate. Nimeni nu a fost ranit.


Iata ce s-a intamplat:



  • Astazi la ora 12 un jeep cu numar de Bucuresti opreste la semaforul de pe Vlahuta, de la ITC, pe directia dinspre gara catre Gemenii. La volan era o doamna, singura in masina.
  • In spatele jeepului mai opresc 2 masini (fara sa se tamponeze!). La volanul fiecarei masini se afla cate o doamna cu cate un copil pe bancheta din spate.
  • Cea de-a patra masina care ajunge la semafor era un Matiz condus tot de o doamna si la fel cu un copil pe bancheta din spate. Insa Matizul nu s-a oprit la timp si a intrat in cea de-a treia masina oprita la semafor, dupa care a urmat o tamponare in lant pana la jeepul din fata.
  • Partea din fata a Matizului a fost distrusa.
  • Soferitele din ultimele 3 masini au coborat speriate si plangand sa verifice daca copiii sunt in regula. Din fericire nimeni nu a fost ranit, interventia ambulantei nefiind solicitata.
  • Martorii le-au sarit in ajutor soferitelor, iar o masina de politie care patrula in zona a facut constatarea accidentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...