miercuri, 21 septembrie 2011

Spital privat, adio parcari publice!

Parcare doar pentru cei cu ecuson la spitalul Medlife din Brasov

O data cu inaugurarea spitalului Medlife de pe strada Turnului din cartierul Tractorul, au disparut si locurile de parcare disponibile pe langa spital.

Pe strada Turnului au fost montate indicatoare ca locurile de parcare din dreptul spitalului (pe de o parte si cealalta a strazii) sunt doar pentru cei cu ecuson de la spital. Adica pentru angajatii lor, ca doar nu o sa parcheze ambulanta in strada!

La fel s-a intamplat si pe bulevardul Iuliu Maniu dupa inaugurarea Spitalului Sf Constantin.




Din fericire, pe strada Turnului exista inca alte cateva sute de locuri de parcare fara plata: in primul rand este parcarea magazinului Lidl (program teoretic redus la 2 ore pentru stationare gratuita), parcare de-a lungul strazii Turnului (mai putin in drept cu spitalul) si parcarea de la Patinoarul Olimpic si Parcul Sportiv Tractorul.

Cand s-a inaugurat Spitalul Sf. Constantin de pe bulevardul Iuliu Maniu situatia devenise de-a dreptul dramatica in zona. Se montasera indicatoare pentru parcari doar pe baza de ecuson atat in fata spitalului, cat si in fata cladirii Cobco de alaturi. Restrictiile sunt valabile si acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...