marți, 6 martie 2012

Daca nu suntem o natiune de inotatori ce se va intampla cu Bazinul Olimpic de Inot din Brasov?

Bomba zilei vine de la primul ministru (Ungureanu nu stiu cum - unul mult mai inalt decat Boc) care taie banii de bazine dati de fostul minister condus de Elena Udrea, afirmand ca „Nu suntem o naţiune de înotători”! Ce-i drept e ca asa este. Dar cum putem deveni daca nu construim bazine? Madam Udrea poate sa raspunda. Inotatul in bani nu se pune?

Am publicat o serie de articole zilele trecute despre bazinul olimpic de inot de langa Sala Sporturilor din Brasov: ca bazinul de inot de la gara a fost daramat sau de "gluma" autoritatilor pe seama ca se construieste un Bazin de Inot olimpic sau bazin olimpic de inot.




Dar cel mai tare a fost articolul cu raspunsul la intrebarea "Cum sa ajungi la un loc care nu exista?" Autoritatile au montat foarte multe indicatoare care sa indrume soferii (si nu numai) catre "noul" bazin olimpic de inot... desi acesta nu exista! Si ca sa fie sigur primul ministru ca am dreptate iata ca taie si banii de construire de bazine. Eu zic sa le dea bani sa termine lucrarea ca altfel banii de indicatoare au fost aruncati pe fereastra!

Sper sa se finalizeze cumva treaba asta si sa se construiasca acel bazin, dar nu cred ca o sa aiba un alt regim decat Patinoarul Olimpic unde doar o mana de oameni reusesc sa patineze. La propriu!

4 comentarii:

  1. este foarte simplu de ce l-au daramat: refacerea celui vechi nu costa mai mult de 1-1,5 milioane euro, pe cand cel nou sare usor de 5-6 milioane in acte, cine stie cat o plati orasul in realitate (nu se va afla niciodata, ca si cu Patinoarul Olimpic)

    PS: nu stiu ce vrei sa zici cu "doar o mana de oameni reusesc sa patineze". Eu merg de multe ori acolo, doar am platit pentru el ! costa 10 lei intrarea, trebuie doar sa te uiti pe usa la programarea din saptamana respectiva. Nu s-a intamplat niciodata sa fie scris Public in programare si sa nu pot intra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu stiu care va fi costul noului bazin. Pare mare diferenta din ce spui tu Istrate. Poate asa e. Ce-i drept e ca acum ceva timp era o vorba la nemti ca mai bine strici si o iei de la capat decat sa repari. Mai era si riscul seismic, desi nu cred ca asta a fost un criteriu. Scopul e sa poata sa mai traga si ei niste bani. Pana una alta ma bucur ca orasul nostru va avea un bazin modernizat, fie el facut de clientela politica si cu interese ascunse.

      Legat de patinoar e unul din subiectele la care ma gandesc de ceva timp sa le abordez. Stiu foarte multa lume care ar merge la patinoar, dar lumea e comoda. Nu se stie niciodata care e programul pentru public. Nu se stie in sensul ca nu poti sa iti faci planul ca mergi cu prietenii peste 2 saptamani la o anumita ora fiindca orarul cam difera de la o saptamana la alta. Si este afisat la patinoar doar. Daca ar stii lumea ca ZILNIC intre orele... sa zicem 9:00 si 11:00 + 19:00 si 23:00 e program ar fi alta treaba cred eu. Mai e si partea sportiva... dar care nu prea aduce spectatori la patinoar din pacate. Nu e NHL, dar nici dorinta de a transforma acest patinoar intr-un loc placut de vizionare a unui meci/spectacol nu exista.

      Ștergere
  2. Salut. Desi fara nici o legatura cu subiectul, vreau sa te felicit pentru blog. Te urmaresc de prin august anul trecut si imi plac informatiile pe care le postezi, mai ales cele utile, cu orare etc. Sper sa continui in aceasta maniera si poate reusesti sa aduni ceva mai multi comentatori :) Numai bine iti doreste un cititor zilnic :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru gandurile bune. Fac si eu ce pot, din pasiune :) Pentru articolele "utile" am creat acest blog si cu siguranta vor ramane in "meniu" si pe viitor.

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...