marți, 23 august 2011

Vine circul Americano la Brasov


Circul Americano

De joi 25 august pana duminica 28 august 2011, Circul Americano va fi la Brasov!

Elefanti, anaconda, pitoni, lei, camile, dromaderi, lame, ponei, clovni si acrobati pot fi urmariti in arena Circului Americano ce va poposi la Brasov langa autogara din cartierul Bartolomeu. Extraordinara de lei si elefanti, dar si duelul clovnilor sunt principalele atractii ale circului in acest an.

Spectacolele se vor tine joi si vineri de la ora 19, iar sambata si duminica 2 spectacole de la orele 16 si 19. De obicei circurile isi prelungesc sederea in orasul de la poalele Tampei... ramane de vazut cu cate zile.




Nu va obositi sa aflati mai multe informatii de pe siteul circului (postat pe afisul de prezentare)... adresa nu exista, dar da bine la publicitate sa il treaca.



Update 27 august 2011, ca urmare a primului comentariu postat mai jos: Se pare ca in lipsa unei analize atente, imaginea cu pricina poate crea neclaritati. Nu ma refeream la adresa acestui blog dinBrasov.blogspot.com deoarece aceasta a fost trecuta de mine pe imagine, pentru ca eu am facut acea poza pentru acest blog.

Adresa care apare pe afis (faceti click pe imagine pentru a o mari, este mai usor de citit afisul asa) este www.circulamericano.com, iar aceasta adresa nu exista. Am gasit totusi site-ul circului, dar acesta este http://www.circusamericano.com/, deci corect este circus, nu circul cum au trecut ei pe afisul de promovare.

Un comentariu:

  1. Aia de mai jos nu e adresa circului desteptule, este pur si simplu o adresa care apare pe mai multe imagini, legate de evenimente din Brasov.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...