vineri, 12 august 2011

Se alege praful de Mobexpert - la propriu!

Magazinul Mobexpert din Brasov expune mobilierul
de gradina pe trotuar desi peste drum e un santier

De cateva saptamani magazinul Mobexpert din Brasov (situat langa Carrefour) duce o campanie noua de prezentare a mobilierului de gradina. Mobilierul este expus pe trotuarul din fata magazinului si in parcarea laterala. La inceput il strangeau in fiecare seara, iar dimineata il expuneau din nou. Acum au angajat un paznic.. ca sa nu le mai mute in fiecare seara. E mai ieftin asa.

De ce se alege praful de Mobexpert? Tot cam din acea perioada, magazinul de mobila din fata Mobexpert, pe nume Alicante, s-a mutat si asa a aparut un santier cu zeci de muncitori, excavatoare si camioane.





Santierul de la fostul magazin Alicante


Nici nu va puteti imagina ce nori de praf se ridicau zilele trecute de la acest santier. Au daramat mare parte din constructia veche si au excavat pamantul dintre hala si parcarea Carrefour.

Bineinteles ca mobilierul expus de Mobexpert, la nici 10 metri de acest santier, a fost acoperit de un strat gros de praf!


Hala cu peretii daramati
(fostul magazin Alicante de langa Mobexpert)


Update 19 august 2011: Iata si o imagine mai sugestiva pentru ceea ce sesizam mai sus. Oare ce se va deschide aici: un alt supermarket, magazin de mobila sau reprezentanta auto

Un comentariu:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...